1 ΣΧΟΛΙΑ

Ανοιχτός σε προτάσεις ο Ποτσετίνο

Έτοιμος να κάτσει εκ νέου στους πάγκους είναι ο τέως τεχνικός της Τότεναμ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του, προκειμένου να… χωνέψει την απόλυσή του, όπως ο ίδιος τόνισε

Την άμεση επιστροφή του στους ευρωπαϊκούς πάγκους προανήγγειλε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος βρίσκεται στην Αργεντινή προκειμένου να «χωνέψει» -όπως ο ίδιος ανέφερε- την απομάκρυνσή του από την Τότεναμ. «Υπάρχουν πολλά κλαμπ και ελκυστικά πρότζεκτ που μπορώ να αναλάβω. Ωστόσο, προς το παρόν το πιο σημαντικό για μένα είναι να καθαρίσει το μυαλό μου, ύστερα από 5,5 υπέροχα χρόνια με την Τότεναμ. Πρόθεσή μου είναι να επιστρέψω και να εργαστώ στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο το να με φανταστώ σε ένα πρότζεκτ στην Αργεντινή. Όμως, για χάρη της οικογένειας μου, θα μπορούσα να δεχτώ και μία πρόταση εδώ», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο «Fox Sports» ο τέως τεχνικός της Τότεναμ, ο οποίος με τα όσα είπε... άνοιξε την όρεξη σε υποψήφιους μνηστήρες.

Στη συνέχεια, ο Ποτσετίνο στάθηκε στο πόσο ευεργετική είναι για τον ίδιο η παρουσία του στην πατρίδα του, έτσι ώστε να… ξεπεράσει την απομάκρυνσή του από τα «σπιρούνια». «Τώρα, όμως, πρέπει να ηρεμήσω για λίγες μέρες και να δω τι συμβαίνει. Δεν είχα πολύ χρόνο για να… χωνέψω αυτό που συνέβη. Η πρώτη μου απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή, στο σπίτι μου και να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ωστόσο, θα γυρίσω στην Ευρώπη, προκειμένου να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου. Η καλύτερη απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή για δέκα μέρες. Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να… αναρρώσω. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις», τόνισε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Αργεντινός προπονητής.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
HugoAlmeidas - 2/12/2019 21:36

ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΙΛΙΑ ΙΒΙΤΣ ΒΓΑΖΕΙ!!

ΕΠΟΜΕΝΟ