3 ΣΧΟΛΙΑ

Κοινή ανακοίνωση ΓΓΑ, FIFA/UEFA: Καταδικάζουμε κάθε ενέργεια που προκαλεί δυσμενείς συνέπειες για το ποδόσφαιρο

Αυγενάκης και διεθνείς Ομοσπονδίες καταγγέλλουν συμπεριφορές ανθρώπων Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ

Η προγραμματισμένη, για σήμερα Δευτέρα, συνεδρίαση της επιτροπής καθοδήγησης για την βία, αναβλήθηκε, έπειτα από τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Στην εεπίσημη θέση του Υφυπουργείου, της FIFA και της UEFA αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού, FIFA και UEFA έχει ως εξής: «Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aris1924 - 2/12/2019 23:10

Το παιχνίδι είναι στημένο και βρωμάει από μακρυά

skotadi - 2/12/2019 14:01

Και όπως πάντα θα πούνε ότι την επόμενη φορά όποια ομάδα κάνει το παραμικρό θα τιμωρηθεί και θα βρουν εμάς η τους βαζελους για κάποια επεισόδια που θα γίνουν στο περιβάλλοντα χώρο σε μας φτάνει μέχρι Γαλάτσι

Και το βοθρολιμανο καμια τιμωρία αλήθεια το κητος δεν ειχε μια απαγορευση για οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο η οχι;

ghad - 2/12/2019 13:40

Ηρεμα παιδια θα τρομαξει κοσμος με αυτες τις καταγγελιες!

ΕΠΟΜΕΝΟ