0 ΣΧΟΛΙΑ

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση επιτροπής καθοδήγησης για τη βία, μετά τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Συμπεριφορές των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού προς αξιωματούχους των FIFA/UEFA και προς τον υφυπουργό Αθλητισμού οδήγησε στην απόφαση αναβολής

Την Δευτέρα το πρωί θα πραγματοποιούνταν, όπως είχε ανακοινωθεί την Πέμπτη, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής, η οποία συστήθηκε μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργείου, σε συνεργασία με FIFA/UEFA για την ασφάλεια στα γήπεδα, την αντιμετώπιση της βίας και την ακεραιότητα των διοργανώσεων.

Ομως μετά τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" η συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν έγινε ποτέ!

Η αναβολή της συνεδρίασης ήταν μια κοινή απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των παραγόντων FIFA/UEFA από την Ελβετία.

Ο λόγος είναι όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και, πιο συγκεκριμένα, για τις συμπεριφορές απέναντι σε ανθρώπους των FIFA/UEFA αλλά και για τις συμπεριφορές προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και από τις δύο ομάδες!

Στις προγραμματισμένες εργασίες εκτός φυσικά από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη θα έδινε το παρών (μεταξύ άλλων) και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Xέρμπερτ Χούμπελ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ