3 ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΕ ΑΕΚ: Χάουαρντ προχωράμε μαζί (ΦΩΤΟ)

Η διοίκηση της Βασίλισσας τοποθετήθηκε επίσημα για την θρασύδειλη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Σαντ-Ρος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για μία ακόμα φορά δυστυχώς, βρέθηκε κάποιος… άγνωστος, που έκανε θρασύδειλη ρατσιστική επίθεση. Αυτό εννοείται πως έγινε από… ψεύτικο προφίλ, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και «θύμα» ήταν ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Ο Κουβανός έκανε ένα «story» στο προφίλ του, στο Instagram, για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα Πάτρας με 73-68 για τη Basket League. Ωστόσο, εμφανίστηκε κάποιος… ανώνυμος, που έγραψε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το χρώμα του Σαντ-Ρος, ο οποίος απάντησε από τη μεριά του.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, έκανε επίσημη τοποθέτηση, μέσω της σελίδας της, στο Instagram, όπου έγραψε τα εξής: «Άλλος ένας θρασύδειλος προσέβαλε αθλητή μας. Άλλος ένας θρασύδειλος προκάλεσε την οργή του Χάουαρντ Σαντ-Ρος και των φίλων της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ΒC αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς του μισανθρώπου, που εισέβαλε στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του αθλητή, έγραψε ότι έγραψε και κατόπιν εξαφανίστηκε.

Η ΑΕΚ ΒC στέκεται στο πλευρό του Χάουαρντ, ενός αθλητή-κόσμημα για την ελληνική και τη διεθνή καλαθοσφαίριση και μαζί του θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με στόχο νέες υψηλές διακρίσεις και μαζί του θα υποστηρίζει τα υψηλά ιδεώδη του συλλόγου της προσφυγιάς και του πολιτισμού και μαζί του θα κρατά ψηλά τη σημαία των πανανθρώπινων δικαιωμάτων. Χάουαρντ, προχωράμε μαζί...

#AEKBC #AEKfamily».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AEK from ever for ever - 1/12/2019 22:36

Ανέκαθεν και σε όλες τις φάσεις της ιστορίας, οι θρασύδειλοι αυτοί υπάνθρωποι δρουν κρυμμένοι. Ποιός ξέρει το λευκό (φαντάζομαι) αυτό ανθρωπάκι τί κόμπλεξ κουβαλάει, και πόσο πολύ στην πραγματικότητα υστερεί, από τον θαυμάσιο αυτόν χαρακτήρα και αθλητή.

evangelo_t - 1/12/2019 22:34

Αυτό το σκουπίδι με μυαλό αμοιβάδας που τόλμησε να προσβάλει τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, και τον όποιο Σαντ Ρος, πρέπει να βρεθεί και η ΚΑΕ ΑΕΚ να τον κυνηγήσει μέχρι να παγώσει η κόλαση. Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι μόνο για το θεαθήναι?

BYZANTIN - 1/12/2019 21:48

Dear Howard,


Please, do not pay any attention to racist fascists. Greece is grateful for having you here because you are a diamond in its league and abroad and for your golden ethos and attitude and behaviour. We all love you in AEK and you will always be part of AEK history no matter what. Keep your head up and look away from such idiots. Only AEK, only Howard, for ever.

ΕΠΟΜΕΝΟ