0 ΣΧΟΛΙΑ

Μετράει αντίστροφα για τη βράβευσή του ο Αλβανός

Με το έπαθλο προσφοράς και ήθους στην γιορτή του ελληνικού αθλητισμού

Το χάντμπολ θα έχει δυναμική παρουσία και στην φετινή γιορτή των κορυφαίων της χρονιάς που θα διοργανώσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου για 66η φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00. Εκεί, ο ΠΣΑΤ αποφάσισε να τιμήσει τον Αλέξη Αλβανό που ολοκλήρωσε την αθλητική του καριέρα με το έπαθλο προσφοράς και ήθους!

Αναλυτικά: 

«Στην τελική ευθεία για την ετήσια Γιορτή των Κορυφαίων του 2019 και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος, πέρα από την βράβευση των καλύτερων αθλητών, αθλητριών και ομάδων, όπως κάθε χρόνο, θα κάνει και ειδικές βραβεύσεις.

Οι πρώτες ειδικές βραβεύσεις που ανακοινώνονται είναι αυτή στον Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη που το 2020 θα μπει στο Ηall of Fame της παγκόσμιας κολύμβησης.

Επίσης θα τιμηθεί ο κορυφαίος παίκτης του χάντμπολ Αλέξης Αλβανός που αποχαιρέτησε την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών!

Τέλος το έπαθλο της κοινωνικής προσφοράς θα δοθεί στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νασούλα και της Ευαγγελίας Ψάρρα καθώς και τα τέσσερα μέλη της ασχολούνται ενεργά με την τοξοβολία. Ο Αλέξανδρος Νασούλας είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής, η Ευαγγελία Ψάρρα έχει αγωνιστεί πέντε φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τα παιδιά, Μαρία και Χάρης είναι στις μικρές Εθνικές ομάδες τοξοβολίας.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2019, που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ και στην οποία μετέχουν οι αθλητικοί συντάκτες – μέλη του συνεχίζεται κανονικά και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 12μ.μ».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ