75 ΣΧΟΛΙΑ

Η πιο αναμενόμενη ήττα και η κατρακύλα στη βαθμολογία και στο… χρηματιστήριο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ με τον Κώστα Κετσετζόγλου


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Dull_Knife_73 - 2/12/2019 10:54

Θα ξεκινήσω από τα οφθαλμοφανή. Τέτοιες περίοδοι στην ομάδα έχουν υπάρξει στο παρελθόν και θα υπάρξουν και στο μέλλον. Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες γιατί ξεπερνούν τέτοιες περιόδους και συνεχίζουν μπροστά. Αυτό που βλέπουμε εδώ και καιρό με εκνευρίζει αλλά σε βάθος χρόνου αναγνωρίζω πως είναι μια κακή περίοδος σγην ιστορία της ομάδας και τίποτα παραπάνω. Έχουμε όμως ξενερώσει γιατί η διοίκηση δε δείχνει να αποτυγχάνει ενώ είναι κοντά στην ομάδα και προσπαθεί. Ξενερώσαμε... Συνέχεια γιατί η διοίκηση κάνει ακατανόητες επιλογές και δείχνει να έχει παρατημένη την ομάδα.


Ο Μελισσανίδης δείχνει να μην ενδιαφέρεται για την ομάδα αγωνιστικά εδώ και καιρό. Δε λέει κανείς να φύγει (ίσως πάνω στα νεύρα του μπορεί) αλλά δε μπορεί και κανείς μας να καταλάβει για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η σχεδόν αδιαφορία. Κανείς δε μπορεί να καταλάβει για παράδειγμα γιατί πέρυσι μετά το πρωτάθλημα έκανε πρόταση στον Μανόλο για ένα χρόνο ενώ στον Ουζουνίδη για δύο. Γιατί φέτος τον έδιωξε ενώ δεν είχε σκοπό να δώσει περισσότερα χρήματα για κάποιον καλύτερο. Αυτά τα πράγματα μας έχουν φέρει στα όρια μας γιατί μοιάζουν ακατανόητα. Και πέρυσι και φέτος αν ρωτούσαμε τον κόσμο της ΑΕΚ το 80% θα ήθελε να μείνει ο Μανόλο που έχει δείξει έργο αν ήταν να μην έρθει κάποιος πολύ καλύτερος (και άρα πιθανότατ αακριβότερος). Και ας πούμε πως θέλαμε κάποιον άλλον για άλλου είδους ποδόσφαιρο. Αυτοί ήταν ο Ουζουνίδης και ο Καρντόσο; Ας βρίσκαμε κάποιον με τα ίδια λεφτά του Μανόλο (650-700) να δεχτώ πως δε μας έκανε το ποδόσφαιρο του και πως πήγαμε σε κάποιον με άλλη φιλοσοφία. Ο Ουζουνίδης έπαιρνε σχεδόν τα μισά (400) και το ίδιο και ο Καρντόσο. Άρα πήγαμε στην φτήνια. Και δώσαμε και τον έλεγχο στον Λυμπερόπουλο να διαθέσει αυτά τα χρήματα. Δηλαδή κάνεις πείραμα και με τον προπονητή και με τον τεχνικό διευθυντή; Κάνε μόνο με τον τεχνικό διευθυντή και εφόσον σου φέρει 2-3 καλούς παίκτες σε καλές τιμές, του δίνεις και το ελεύθερο να κοιτάξει για προπονητή λαχείο (από τη στιγμή που ο προπονητής που είχες επαναλαμβάνω έκανε δουλειά). Δηλαδή ποια ήταν τα δείγματα του Λυμπερόπουλου από πέρυσι και πρόπερσι; Ότι έφερε τον Πόνσε που μας τον έδωσε ο Μότζι από τη Ρόμα λόγω φιλίας του με τον Μανόλο; Ούτε μία επιτυχημένη μετεγγραφή ουσίας ή αλλαγής επιπέδου δεν έκανε ο συμπαθής Λύμπε, ούτε έναν παίκτη που να μας μείνει. Τον Χουλτ τον ήξερε από τον βάζελο και άντε να του πιστώσω Ολιβέιρα.


Αυτά είναι κάποια από τα λάθη του Μελισσανίδη (που εμφανώς δε γουστάρει τον Μανόλο, δεν ξέρω γιατί) γιατί και στο θέμα scouting και στις μικρές ομάδες δεν τα πάμε και πολύ καλύτερα. Όταν όμως γίνονται τέτοια λάθη λόγω δικών σου επιλογών, οφείλεις και να τα διορθώνεις με τον καλύτερο τρόπο και οι διορθώσεις θέλουν και λεφτά. Αν είναι να πάμε πάλι σε ημίμετρα (όπως φαίνεται) πάλι την ίδια κατάληξη θα έχουμε (εκτός κι αν πιάσουμε πάλι κανένα λαχείο τύπου Μανόλο και Λιβάγια) και το γήπεδο δε μπορεί να είναι η απάντηση για όλα.


Αυτό που μας ενοχλεί είναι πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο και σταθερό πλάνο που παρά τις όποιες αστοχίες του θα ξέραμε και που πάμε. Βγήκαν από την διοίκηση ποτέ να μας πουν πως πάμε και που; Μόνοι μας λέμε πως όταν γίνει το γήπεδο θα πέσουν λεφτά για μεταγραφές κλπ. Αλλά δε μας το έχουν πει και μπορεί τότε να βγουν και να πουν "εμείς δεν υποσχεθήκαμε ποτέ κάτι τέτοιο". Γενικά αυτή η σιωπή οδηγεί σε ανασφάλεια όλους μας. Και αν όντως το πλάνο είναι πως μέχρι το γήπεδο να ολοκληρωθεί θα πηγαίνουμε στα φτηνά, για ποιον λόγο να φύγει ένας αμυντικογενής προπονητής που έχει δείξει έργο (και που δεν είναι και τόσο αμυντικογενής, έχουμε δει Σάντος και Ρεχάγκελ στην Ελλάδα και ξέρουμε τι σημαίνει αποτελεσματικό αλλά μάλλον ανιαρό ποδόσφαιρο) για να έχεις εξασφαλισμένα τα νώτα σου και όταν μπορείς να διαθέσεις χρήματα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γιατί ο επιθετικογενής προπονητής θέλει και αντίστοιχους παίκτες που σημαίνει, λεφτά.


Πάω στο θέμα των παικτών. Δεν τους μηδενίζω, όπως έχω ξαναπεί αυτή η αποστασιοποίηση της διοίκησης τους και η έλλειψη επικοινωνίας του πλάνου, έχει κάνει και τους παίκτες να το πάρουν στο σορολόπ και δε μαζεύεσαι από εκεί εύκολα αν δεν έχεις στόχους. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι είναι φιλότιμα παιδιά και αγαπούν την ομάδα. Όπως όμως εγώ δεν αφήνω τους μαθητές μου στην τάξη να κάνουν κουμάντο και όταν παραγνωριζόμαστε τους επαναφέρω με φιλικό τρόπο στην κανονικότητα της σχέσης δασκάλου - μαθητή, έτσι και οι παίκτες (που πάντα παιδιά είναι οι περισσότεροι) θέλουν να βλέπουν με πράξεις αυτά που εννοείς. Πράξεις διοίκησης και προπονητή τον οποίον να εμπιστεύονται. Στη διπλανή τάξη μου γίνεται συνήθως ένα μπάχαλο γιατί η καθηγήτρια των γαλλικών παρότι πολύ καλή κοπέλα και γνώστρια του αντικειμένου της, δε μπορεί να επιβληθεί. Μου θυμίζει λίγο τον Κωστένογλου πλέον για να πω την αλήθεια.

Δεν νομίζω λοιπόν πως χρειαζόμαστε να τους αλλάξουμε όλους. Πρώτα από όλα, αυτό θα ήθελε πολλά χρήματα και το πιθανότερο είναι πως στο τέλος θα βρισκόμασταν με ακόμα περισσότερους Σιμάο κλπ μέσα στην ομάδα. Κατά δεύτερον, θυμάμαι τον Ιανουάριο του 2017 που η ομάδα άλλαξε πρόσωπο με δύο μόλις μεταγραφές αξίας, Βράνιες και τον δανεικό Αραούχο και φυσικά έναν προπονητή που ήξερε τι ήθελε να κάνει και το σημαντικότερο, το μπορούσε, δε μας ανέλυε τις θεωρίες του Καρντόσο. Δε χρειάζονται όλοι (ή οι περισσότεροι) διώξιμο. Δυο - τρεις παίκτες αυτής της αξίας σε κομβικές θέσεις και ένας προπονητής θα κάνουν τη διαφορά. Και το καλοκαίρι άλλοι 2-3 παίκτες τέτοιου είδους. Ο Τσιτσι...κάτι που έχει ακουστεί δεν νομίζω ότι είναι τέτοιος. Δε λέω να μην έρθει μιας και μπορεί να αποτελέσει λαχείο, αλλά δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα. Ας πάρουμε κάποιους καλούς έστω και δανεικούς με δυνατότητα αγοράς όπως πολύ επιτυχημένα κάναμε ως κάποια στιγμή. Χωρίς προπονητή όμως, θα πάνε χαμένοι.


Και αν πει κάποιος, πού να βρεθούν τα χρήματα να πάρουμε αυτούς τους παίκτες θα έρθουν οι εύλογες ερωτήσεις: Για ποιον λόγο να πάνε 15 εκατομμύρια από το Champions League (τα οποία και δεν περιμέναμε όπως ειπώθηκε) στο γήπεδο και όχι πχ 10; Γιατί με 5 εκατομμύρια πέρυσι θα αντικαταστούσαμε Λάζαρο, Βράνιες και Γιόχανσον (μιλώ για ελεύθερους παίκτες και δανεικούς εκ των οποίων θα μπορούσαμε να κρατήσουμε και κάποιους στο τέλος) και πιθανότατα με μια νίκη με Μπενφίκα θα τα παίρναμε και τα περισσότερα πίσω. Όταν απαντήσει ειλικρινά η διοίκηση για αυτά στον κόσμο, θα είναι καλύτερα όλα και δε θα υπάρχει και αυτή η εικόνα παραίτησης που οι παίκτες την πιάνουν στον αέρα και χάνουν και το κίνητρο τους παίζοντας στην ουσία δίχως σκοπό στην ουσία και δίχως να θέλουν να αποδείξουν κάτι (όπως με Τραμζονσπόρ, που βγήκε τελευταία και καταϊδρωμένη στον όμιλο της, και Αστέρα). Ο καλός προπονητής δείχνει στους παίκτες τη μεγάλη εικόνα κια μια ήττα δε λέει τίποτα. Αντίθετα, αν δεν τον πιστεύουν οι παίκτες, έρχονται και άλλες ήττες. Ας δείξει η ΠΑΕ πως είναι κοντά στην ομάδα εμπράκτως και όχι με λόγια και λόγους περί του να παίξουμε με ψυχή κλπ. Όταν το δειξει αυτό στους παίκτες, όταν μιλήσει στον κόσμο με ειλικρίνεια και ξέρουμε τι να περιμένουμε, θα υπάρξει συσπείρωση αν αυτό που ακούσουμε είναι λογικό. Αλλοιώς τα "φύγε" κλπ θα αυξηθούν στην πορεία και θα είναι κρίμα για τον ίδιον τον Μελισσανίδη να μην αναγνωριστεί το έργο του στο γήπεδο...

Konstantinos_1924 - 2/12/2019 16:53

@Dull_Knife_73


Αδερφέ, επειδή σε σέβομαι και σε διαβάζω πάντα - όπως και όλα τα σχόλια, άλλωστε -, θα ήθελα να μπω στην διαδικασία, να σου απαντήσω, σε όσα περισσότερα, είναι δυνατών.... Συνέχεια
Αρχικά, δεν υπήρχε ποτέ, το 80% που ήθελε τον Χιμένεθ, στην ομάδα. Ειδικά, μετά το τέλος της περσινής σεζόν, ήμασταν μία μικρή μερίδα, που λέγαμε να παραμείνει αφού τον έφερε πάλι πίσω και μετά ερχόταν ολόκληρος στρατός, που μας τον έλεγε loser και πως έχασε τρεις τελικούς, οπότε δεν κάνει. Γι' αυτό και τα περισσότερα σχόλια, που διαβάζω περί Χιμένεθ, γελάω.


Όσο, για το συμβόλαιο του Ουζουνίδη, δεν γνωρίζω κάτι, αλλά σε αυτό του Καρντόσο, γνωρίζω πως έφτανε τις 800.000€. Οπότε, δεν ήταν θέμα τσιγκουνιάς. Αντιθέτως, την φετινή σεζόν, ο πρόεδρος, έδωσε το μεγαλύτερο μπάτζετ από ποτέ, άλλο που έπεσε σε λάθος χέρια.


Τώρα, πραγματικά, κάτι που δεν καταλαβαίνω, είναι τι ακριβώς ζητάτε να βγει, να πει η διοίκηση; Προφανώς και θα μου πείτε, το πλάνο της. Στο οποίο, αυτή είναι ξεκάθαρη απ' την αρχή και αυτό είναι 100 έσοδα - 99 έξοδα. Απλώς, πιστεύω, πώς αυτό που πραγματικά θέλετε, είναι να βγει να πει ότι θα τα «χώσει», πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει.


Παρόλα αυτά, συμφωνώ, με τα όσα γράφεις για προπονητή και παίχτες, που δεν χρειάζονται όλοι αλλαγή. Η φετινή σεζόν, είναι σαν ένα flashback, της σεζόν 2016/17. Ξεκινήσαμε, με έναν κακό προπονητή (Κετσπάγια/Καρντόζο), συνεχίσαμε με κάποιον που είχε θέληση, αλλά δεν μπορούσε να εμπνεύσει (Μοράις/Κωστένογλου) και ολοκληρώσαμε με έναν κανονικό προπονητή (Χιμένεθ/αναμένεται).


Ο Χιμένεθ, είχε έρθει κιόλας, μέσα Γενάρη, οπότε το μόνο που «πήρε» απ' την διοίκηση, ήταν ένα μικρό λιθαράκι βοηθείας. Ένα στόπερ, στο οποίο υπήρχε μεγάλη τρύπα, με Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι και τον Λαμπρόπουλο στα πολύ κάτω του και ένα φορ, όπου τότε ο μόνος που υπήρχε - ουσιαστικά - ήταν ο Πέκχαρτ, αλλά και ο Αραβίδης, που αντικαταστάθηκαν απ' τον Αραούχο.


Θυμάμαι, τότε, ανάλογα σχόλια του «που πάμε», ακόμα και το πανό στην Τρίπολη «παίχτες λαχεία, ομάδα παρωδία.. παραμύθι ερχόμαστε» και μία ομάδα, που έφαγε 3 στο Καραϊσκάκης και περνούσε τα χειρότερα της, ξαφνικά με την έλευση προπονητή και δύο (!) μόνο παιχτών, αυτή η ομάδα βγήκε δεύτερη - στα πλέι οφ -.

G339 - 2/12/2019 15:10

Αν η ΑΕΚ είχε κάνει 2 νίκες με Οφη-Αρη, θα ήταν 5 βαθμούς από την κορυφή, τώρα κινδυνεύει να μείνει εκτός 6αδας. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι προτιμάται ο Γιοβάνοβιτς από τον Νίκολιτς, ο οποίος δούλεψε μόνο στον Αποελ και στην συνέχεια στα Εμιράτα. Ο Νίκολιτς πήρε πρωτάθλημα με μια ομάδα που ποτέ δεν θεωρούνταν από τις μεγάλες στην Ουγγαρία, ενώ ο Γιοβάνοβιτς με τον Αποέλ που έχει τα περισσότερα στην Κύπρο. Το δε άλλο μεγάλο απωθημένο ο Μιλόγεβιτς έφαγε 10 γκολ, σε 2 ματς... Συνέχεια εντος έδρας στο τσουλου. Αν δεν το έκανε επίτηδες για να τον διώξουν (που και αυτό κάτι δείχνει), αυτό και μόνο φτάνει για να φανεί ότι δεν κάνει ή τουλάχισττον, δεν είναι και αυτός για τον οποίο αξίζει να χάσουμε μια χρονιά στο περίμενε. Ήδη αργήσαμε, ο νέος προπονητής πρέπει να κάθεται στον πάγκο με τον νιονιο, μπας και οι παίκτες ξυπνήσουν και κερδίσουν και μετά όταν θα έχει και αυτός εικόνα, θα ζητήσει τους παίκτες που χρειάζεται, για να αρχίσει το χτίσιμο της ομάδας, που του χρόνου θα μπορει να διεκδικήσει τίτλο. Εγώ πάντως θέλω Νίκολιτς.

Φοίνικας - 2/12/2019 10:06

Κωστένογλου, Κωστένογλου, προπονητής, προπονητής, προπονητής και πλήρες ρόστερ (?) που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Κάτι άλλο θα διαβάσουμε ρε παιδιά? Οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές θα τεθούν ποτέ προ των ευθυνών τους, ή έχουν το αλάθητο επειδή δεν έχει αλλάξει ακόμα ο προπονητής? Είναι επαγγελματίες ή όχι? Και την προκλητική αδιαφορία τους την χρεώνεται στο 100% ο προπονητής δηλαδή? Ο Λιβάγια των 700 χιλιάδων και ο Ολιβέηρα των 1,2 εκατομμυρίων και ο Σιμόες που μας ζάλισε πέρυσι να... Συνέχεια πάρει 700 χιλιάρικα και ούτε για 11άδα πια κάνει, για να μην αναφέρω κάποιους που είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και τόσο μπορούν, έχουν ευθύνες ή όχι?


Καλά για κριτική στην διοίκηση και στον Μελισσανίδη προσωπικά έχω πάψει να ελπίζω, ιερά τοτέμ που δεν αγγίζονται, λες και άμα ασκήσουμε κριτική χωρίς απαξίωση είναι κακό και θα ξενερώσει ο πρόεδρος και θα σηκωθεί να φύγει.


Για να γυρίσω λίγο πίσω, το πλήρες ρόστερ θεωρήθηκε τότε ως τέτοιο γιατί πήγε η παραπληροφόρηση σύννεφο, ή, για να μην είμαι άδικος σε κάποιες περιπτώσεις, πήγε η λανθασμένη εκτίμηση σύννεφο. Πλασαρίστηκε ο Ζεράλδες ως το πολυεργαλείο που παίζει δεκάρι, εξτρέμ και οχτάρι σε τοπ λέβελ, ο Βέρντε ως ο εξτρέμ που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον προ διετίας Λάζαρο, ο Σιμάο ως ο χαφ που έλειπε, ο Κρίστισιτς ως η μεγάλη επιστροφή και ο Βράνιες ως ο άνθρωπος που τα άφησε όλα πίσω και έγινε επαγγελματίας πάλι. Που τα είδαμε αυτά στην πράξη? Από λίγοι έως ανύπαρκτοι όλοι τους, ένας Ολιβέηρα ήρθε κι αυτός για τα λεφτά που παίρνει και τηρουμένων των αναλογιών θα τον βλέπει ο Πόνσε και ο Αραούχο που έπαιρνε 600 χιλιάρικα και θα γελάνε, αλλά εντάξει, έχει δείξει πράγματα, σε μια κανονική ΑΕΚ θα δίνει ποιότητα.


Εν κατακλείδι, προσωπικά νιώθω μεγάλη ματαίωση από το αγωνιστικό project ΑΕΚ συνολικά από το 2015 μέχρι σήμερα, και να είναι καλά ο μέγας Μανόλο (και λέω μέγας γιατί κι εκείνος στα ζόρια στηρίχτηκε με Μασούντ και Μοράν -γελάνε και τα τσιμέντα- και του πιστώνεται το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας τελικά) και το άγιο πρωτάθλημα, γιατί θα μιλάγαμε για την απόλυτη αγωνιστική φούσκα επί μια πενταετία, αφού (όσο σκληρό κι ακούγεται) η ΑΕΚ ως διεκδικήτρια το 2016, 2017, 2019 και 2020 (4 από τις συνολικά 5 χρονιές) δεν είναι ΑΕΚ Μελισσανίδη αλλά ΑΕΚ Αδαμιδοθανόπουλων. Και είναι μεγάλη ματαίωση γιατί την πίκρα της Γ εθνικής την δεχτήκαμε λόγω του, έτσι κι αλλιώς, πάτου που λεγόταν Β εθνική και την αντιμετωπίσαμε με σθένος και με μαζική στήριξη λόγω των προοπτικών και των ονείρων που κάναμε επί τη επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια. Με εξαίρεση μια υπέροχη παρένθεση λοιπόν, όλο αυτό είναι μια ματαίωση. Και προφανώς μιλάω για το αγωνιστικό, άλλο κομμάτι το γηπεδικό και άλλο το εταιρικό και μην τα ξαναλέμε και τα ξαναλέμε και τα ξαναλέμε για το πόσο τεράστια είναι έτσι και αλλιώς αυτά από μόνα τους, αλλά είναι ένα άλλο κομμάτι της ΑΕΚ, πρέπει κάπου να τα διαχωρίζουμε επιτέλους.

Ας κάνει την αυτοκριτική του ο καθένας μας, από τον απλό οπαδό που ζει στην Παταγονία και ενημερώνεται για την ΑΕΚ από το ίντερνετ και μόνο, μέχρι τον φροντιστή, τον Μάνταλο, τον Κωστένογλου και φυσικά τον Μελισσανίδη. Αλλά πέρα από την αυτοκριτική ας ασκηθεί και μια κάποια κριτική επιτέλους σε ανθρώπους πέρα του εκάστοτε προπονητή της ΑΕΚ.

Manos_AEK21 - 1/12/2019 22:51

Όχι Νικολιτς. Όχι Γιοβανοβιτς... Ισπανό - Πορτογάλο η Ιταλό κατά την γνώμη μου θα κουμπώσει καλύτερα στην ομάδα μας.....

Original__1924 - 2/12/2019 01:20

ή καλύτερα Ολλανδό(βλέπε Φαν Μπρόνκχορστ).

evangelo_t - 1/12/2019 22:06

Η μεγαλύτερη παράνοια είναι, πως αν δεν έπιανε κάποιους η μεγαλομανία για "επιθετικό ποδόσφαιρο" αλλά στο τζάμπα και κρατάγαμε τον Μανόλο και δίναμε τα λεφτά που δόθηκαν σε στόχους που θα ενέκρινε ο Ισπανός κι Ευρώπη θα παίζαμε και στο κόλπο του πρωταθλήματος θα είμασταν. Αλλά προτιμήσαμε να πληρώσουμε τον Μανόλο για να φύγει και να χορτάσουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Κρίμα να αυτοκαταστρεφόμαστε έτσι....

mikehas21 - 2/12/2019 01:15

Έτσι είναι ακριβώς αδερφέ τα πράγματα,αν είχα δικαίωμα θα έβαζα 50 like μαζί !!Πληρώνουμε όμως και την αχαριστία μας,όταν εκδιώχθηκε ο Πρωταθλητής Μανόλο 2 φορές δεν είπε η πλειοψηφία τίποτα,αντίθετα υποστήριζαν τα πειράματα με σθένος και επιμονή μέχρι τις κατραπακιές!!!Τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής.....καθόμαστε και βλέπουμε μικρότερες ομάδες σε μπάτζετ και φιλοδοξίες να μας παίζουν ακόμα και μέσα στην έδρα μας,κρίμα!!

AekLamia21 - 1/12/2019 23:38

Το θέμα είναι Κέτσε ότι κ εσύ όπως άλλοι βγαίνατε στα ραδιόφωνα κ λέγατε πως η ΑΕΚ είναι καλυμμένη με το κέντρο που έχει!το καλοκαίρι τα λέγατε ότι με αυτό το κέντρο μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα...Ο πιο νευραλγικός χώρος της ομάδας, είχαμε δυο χαφ που δ μπορούν να κάνουν παιχνίδι(Σιμόες,Γαλανόπουλος), ένας Κριστισιτς που δεν έδειξε τίποτα πέρυσι(και δε θα δείξει ποτέ),τον Σαμπα που απλώς συμπλήρωνε, και τον Σιμάο που στα φιλικά δεν έδειχνε τίποτα... Συνέχεια ιδιαίτερο!Δηλαδή κοροιδευόμασταν μεταξύ μας...Η ομάδα χρειάζεται πολλές μεταγραφές για ν'ανέβει επίπεδο και επιτέλους χαφ box to box να πατάει περιοχή και εξτρέμ ταχύτατους!και προφανώς έναν προπονητή που να εμπνέει!

ilias87 - 1/12/2019 23:29

Κετσετζογλου αγανακτισμένο σε διάβασα!Ε δεν έχεις και άδικο φίλε!!!!σωστά ντόμπρα και σταράτα τα έγραψες φίλε!!

AEK_Artista! - 1/12/2019 22:56

Εγω παντως για αρχη θα επενδυα και στην λυση συμβολαιων.

Ειναι σιγουρο οτι αν πουληθει καποιος αυτο το Γεναρη θα γινει εγκλημα. Κακα τα ψεμματα δεν μπορουμε ουτε τον Μπαρκα να πουλησουμε γιατι αν οποιαδηποτε ομαδα δωσει πανω απο 3εκ αυτη τη στιγμη ειναι τελειως κοροιδα.

Πχ παιχτης Κριστιτσιτς δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει.... Συνέχεια
Ο Βρανιες πρεπει να τελειωσει οριστικα απο την ΑΕΚ χθες.

Τα πορτογαλικα ανεκδοτα Παουλινιο,Σιμαο και Ζεραλδες επισης.

Και μετα πρεπει να υπαρχει ενας καλος προπονητης για να συμαζεψει οτι γινεται μαζι και παιχτες τυπου Λιβαγια.

Ο Λιβαγια θελει διαχειρηση.


Ολα αυτα μπορουν να γινουν οπως εχω ξαναπει...οι γενναιες αλλαγες θελουν και γενναιες επενδυσεις.

Manos_AEK21 - 1/12/2019 22:34

Πρόεδρε φέρε έναν καλό συμπαίκτη δίπλα σου γιατί χρειάζεται πολύ χρήμα για να φτιαχτεί μια πολύ δυνατή ΑΕΚ... Το γήπεδο δεν θα φέρνει επιτυχίες από μόνο του....

johny_21 - 1/12/2019 22:24

Λυση υπαρχει και ειναι μονο μια. Φερνεις καλο προπονητη και τον στηριζεις με ενα πολυ καλο μπατζετ. Κρατας απο την τωρινη ομαδα αυτους που πραγματικα αξιζουν και δεν ειναι παραπανω απο 5-6 και τους αλλους τους πουλας ή τους διωχνεις. Φυσικα για να γινει αυτο θελει πολλα φραγκα τα οποια η διοικηση δεν τα δινει εκτος αν βρεθει συμπαικτης. Αρα τι καθομαστε και ασχολουμαστε;Δεν ειναι περιεργο που ο Ιβιτς 3 μηνες δεν εχει βρει προπονητη;Ποιος σοβαρος προπονητης θα ερθει στο ελληνικο πρωταθλημα... Συνέχεια με το μπατζετ που του δινουμε...

21SPV21 - 1/12/2019 17:49

Τι προσδοκίες υπήρχαν για την εποχή Μελισσανίδη! Πόσα χρόνια παρακαλούσαμε να ασχοληθεί! Κάποιοι για να τον δικαιολογήσουν έλεγαν ότι δεν μπαίνει γιατί υπάρχει παρασκήνιο με Κόκκαλη.. Ο ίδιος στα λόγια έκανε προτάσεις 70 εκατομμυρίων στον Ντέμη..Το 2013 όταν επιτέλους ήρθε μιλούσαν οι δημοσιογράφοι για Παγκόσμια ΑΕΚ που θα χτυπάει ευρωπαϊκούς τίτλους..

Και 6 χρόνια μετα;; Παουλίνιο και Γιακουμάκης..Εχω κουραστεί να είμαι θυμωμένος/πικραμένος

evangelo_t - 1/12/2019 22:20

Ο Μελισσανίδης όπως ήταν στο παρελθόν έτσι είναι και τώρα. Λεφτά δίνει μόνο για πιτσιρικάδες Έλληνες παίκτες που αρέσουν στον ίδιο. Το έκανε κάποτε με Κωστή, το ίδιο έκανε και με τον Μπάρκα. Θα μου πεις, τότε πήρε τον Τσιάρτα, ναι, αλλά τότε το μεγάλο όνομα της Νάουσας ήταν ο Μάρκος που πήγε ΠΑΟ. Ομοίως με Κασάπη και Μπορμπόκη και του βγήκανε γιατί τότε είχε μία ομάδα στρωμένη, με τον Μπάγεβιτς στα ντουζένια του, που ο λόγος του ήταν νόμος στην ΑΕΚ και γεμάτη με παικταράδες σαν τον... Συνέχεια Σαβέφσκι, τον Μπατίστα, τον Δημητριάδη, τον Σαμπανάσοβιτς, τον Μανωλά, τον Μήνου, ακόμα και τον γελοίο τον Αλεξανδρή. Ο λύκος δεν αλλάζει στα γεράματα αδερφέ.....

harma68 - 1/12/2019 21:55

Βιαστικες - Βιαστικες οι κινησεις, αλλα οχι και Νικολιτς...

zlatan21 - 1/12/2019 21:44

Η ομαδα εχει παθογενειες, και ειναι φανερες σε ολους. Υπαρχει και "δεν μπορω" και "δεν με ενδιαφερει".

Επιθετικα εχουμε ισως την πιο αργη αναπτυξη στη Σουπερλιγκα... Παικτες κωνοι... Δεν μετακινουνται, δεν παιζουν στο χωρο... Ετσι αναγκαζονται καποιοι να "κουβαλανε" τη μπαλα... Ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι, και αν θα επρεπε αυτοι να την κουβαλανε... Προβλεπομενη αναπτυξη.... Συνέχεια
Αμυντικα το "δεν με ενδιαφερει" φαινεται πιο πολυ... Υπαρχει μια υποτυπωδη πιεση ψηλα απο Λιβαγια και Ολιβειρα αλλα απο την στιγμη που η μπαλα θα βρεθει πισω τους, τιποτα. το αποκορυφωμα βεβαια ειναι ο Μανταλος... Στο ματς με τον ΟΦΗ, στο πρωτο μερος, σε καποια στιγμη τον εβλεπες να περιφερεται σε 10 επι 10 τετραγωνικα ουτε να δωσει βοηθειες κλπ. Αυτο ειναι αδιαφορια, και δεν εινα θεμα προπονητη.

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, οι παικτες ΕΒΛΕΠΑΝ τους αντιπαλους να αλλαζουν πασες χωρις κανεις να πηγαινει να βαλει μια υποτυπωδη κινηση, μεχρι που εγινε το 0-1.


Τερμα τα χαδια και η ανοχη στους παικτες.

Αλλα οχι και προπονητης ο Νικολιτς...

Thana21 - 1/12/2019 21:42

Τα μπάτζετ δεν φτιάχνουν σίγουρα ομαδάρες,όμως είναι η βασικότερη προϋπόθεση τα λεφτά για να κάνεις πολύ καλή ομάδα.Γιατί το να αποτύχεις δίνοντας λεφτά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.Εκτός αν είσαι άσχετος και ο Μελισσανίδης μπάλα ξέρει αλλά δεν ξοδεύει όσο οι ανταγωνιστές.

Λένε κάποιοι ναι η σίτι και η παρί που ξοδεύουν και δεν έχουν καταφέρει τίποτα στο τσάμπιονς... Συνέχεια λιγκ.Εκεί γίνεται ένα μεγάλο λάθος.Γιατί υπάρχουν στο κορυφαίο επίπεδο τουλάχιστον 10 ομάδες που είναι μεγαλύτερο μέγεθος και κλάση ιστορικά από την σίτι και την παρί.

Ένα ανάλογο παράδειγμα είναι σαν να πάρει ένας μεγιστάνας τον Απόλλων Αθηνών και να λέει ο κόσμος γιατί δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα πρωτάθλημα ενώ ξοδεύει πολλά;Γιατί η Σίτι και η Παρί πανευρωπαϊκά είναι ότι ο Απόλλων στην Ελλάδα.

Στην Αγγλία όμως η σίτι έχει καταφέρει να πάρει πρωταθλήματα όπου ο ανταγωνισμός ποσοτικά είναι μικρότερος όσον αφορά τις μεγαλύτερες ομάδες από αυτήν που έχει να αντιμετωπίσει.Το έχει καταφέρει γιατί ξοδεύει.

Στην Ελλάδα κι όσον αφορά την ΑΕΚ που είναι τεράστια ομάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά και ακριβώς αντίθετες οι συνθήκες σε σχέση με τα παραδείγματα που ανέφερα.Με μπάτζετ στο επίπεδο του ανταγωνισμού θα έκανε παπάδες η ΑΕΚ ή έστω λίγο παρακάτω από τον ανταγωνισμό (το μπάτζετ).

Για το πόσο σημαντικό είναι φαίνεται από την περίπτωση του παοκ.Που δεν είναι ανάλογο μέγεθος με ΑΕΚ,ολυμπιακό και παναθηναϊκό αλλά κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα και να πρωταγωνιστεί ακριβώς επειδή ξοδεύει.

ΥΓ1. Για χθες τι να πούμε.Τα έχουμε πει άπειρες φορές.Φτιάξιμο από την αρχή η ομάδα.

ΥΓ2. Από την στιγμή που δεν ξοδεύεις όσα οι αντίπαλοι σου για παίχτες,είσαι υποχρεωμένος να έχεις προπονητή δυο φορές καλύτερο (και συνήθως ακριβότερο) από τους ανταγωνιστές σου για να καλύψεις το μειονέκτημα σου.

BYZANTIN - 1/12/2019 21:40

Βλέπωντας το παιχνίδι είπα στο γιο μου που είναι νεος ποδοσφαιριστής "θα χάσουμε με ενα ή δύο γκολ." Αυτή η ομάδα με έχει κάνει μάντη κακών αποτελεσμάτων με το που θα δώ 10-15 λεπτά παιχνιδιού.

Manos_AEK21 - 1/12/2019 21:38

Κετσε και παιδιά κατά την γνώμη μου η ομάδα μας χρειάζεται έναν αξιόλογο προπονητή Ισπανό - Πορτογάλο η Ιταλό για να κουμπώσει καλύτερα στην ομάδα μας.... Μακριά από Νικολιτς και Γιοβανοβιτς.....

kontra_vidos_21 - 1/12/2019 20:38

Ίλια αν δεν σου κάθονται όλοι αυτοί οι -ιτς.. (Γιοβάνοβιτς-Νίκολιτς-Μιλόγιεβιτς-Παούνοβιτς)..

Έχεις και έναν αδερφό μην τον ξεχνάς... Ο Βλάνταν Ίβιτς έβαλε σε μια σειρά τον παοκ μετά τα τραγικά περάσματα προπονητών όπως οι Τούντορ, Στέφενς κ.α... πήγε στο Ισραήλ στο οποίο και πέρυσι και φέτος κάνει παππάδες...

Αν είναι να φέρεις έναν -ίτς φέρε τουλάχιστον τον αδερφό σου... Έχουμε κολλήσει με τον Μιλόγιεβιτς... Συνέχεια και τον περιμένουμε πως και πως λες και ποιος είναι...

aLiGaToR_21 - 1/12/2019 19:16

Παιδιά κάτι άσχετο αλλά θέλω να ρωτήσω εάν στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έχει και μπουτίκ της ομάδας.?

ioannis64AEK - 1/12/2019 20:37

ναι έχει στο ισόγειο...

barbfak21 - 1/12/2019 20:27

Εισαι Θεός.

NAVAJO21 - 1/12/2019 17:33

Ξέρω ότι θα με μαυρίσετε αλλά να 'χαμε να λέγαμε.


Μαρινάκης 02/04/18:


«Να φύγετε λοιπόν από τώρα και να συνεχίσετε κάποιοι τις διακοπές σας. Εμείς το σίγουρο είναι ότι... Συνέχεια θα σταματήσουμε να σας χαϊδεύουμε και να σας πληρώνουμε, χωρίς να προσφέρετε. Από εδώ και πέρα θα παίξουμε τα παιχνίδια με την κ20 και ελάχιστους από εσάς. Με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα παιδιά της ακαδημίας. Και θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα. Τα πιτσιρίκια της ακαδημίας σίγουρα το θέλουν περισσότερο και με αυτούς θα παίξουμε τα ματς που απομένουν. Τα έχετε όλα, δεν σας λείπει τίποτα και δεν δείχνετε κανέναν σεβασμό! Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα σάς νοιάζουν, όχι ο σύλλογος. Για αυτό όταν ξαναέρθω δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά απ’ έξω. Μόνο τους τίμιους που ματώνουν εδώ κάθε μέρα. Μόνο όσους αγαπούν και σέβονται τον σύλλογο. Μας έχετε σπάσει τα νεύρα. Νευριάζουν ακόμα και αυτοί που δεν πατάνε στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω πλουσιοπάροχα όλους εσάς, που πληρώνω εκατομμύρια για να έχετε μια καθημερινότητα που θα είναι μόνο ποδόσφαιρο, που σας δίνω τα πάντα, για να με βρίζουν και από πάνω».

barbfak21 - 1/12/2019 20:31

Μπορείς να μού πεις τι παραπάνω από εμάς έχει κάνει ο ΟΣΦΠ από εκείνη την δήλωση;;;;

FFC21 - 1/12/2019 22:44

Θα σου πω εγω.Τους εδιωξε ολους και εφερε αλλους.

Constantinoupoli86 - 1/12/2019 18:47

Η πλάκα είναι ότι αυτοί οι παίχτες στους οποίους αναφέρεται ο χοντρός ήταν πράγματι πανάκριβοι. Σε σχέση με τότε το σημερινό ρόστερ του γαύρου κοστίζει λιγότερο!

Constantinoupoli86 - 1/12/2019 20:27

Καμία ανοχή πλέον. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Θέλω πίσω την ομάδα της ζωής μου και την ομάδα των προγόνων μου!

Rosso_21 - 1/12/2019 19:14

Φίλε Κώστα η ΑΕΚ χρειάζεται όλικη αναδόμηση στο ρόστερ. Αποδεσμεύσεις παικτών, να πουλήσει ό,τι μπορεί και να πέσουν αρκετά χρήματα για 4-5 παίκτες υψηλών προδιαγραφών που θα χτίσεις γύρω τους. Όταν κλείνει ένας κύκλος πάντα υπάρχει μουδιασμα, άρνηση και προβληματισμός για το οτι πρέπει να γίνουν οικονομικές υπερβάσεις, που στην ΑΕΚ δεν έγιναν όταν έπρεπε (καλοκαίρι 2018) και τώρα ήρθε ο λογαριασμός του τραγικού αυτού λάθους. Κανένας δεν αποδομεί το ρόστερ της ΑΕΚ. Αυτή η ομάδα είναι... Συνέχεια για τρίτη θέση και παίζει για παρακάτω για τους γνωστούς λόγους (αποδυτήρια, έλλειψη σοβαρού προπονητή, δημοσιουπαλληλικι κλπ). Ο Λόπεζ είναι από χιαστούς, ο Μάνταλος το ίδιο, Ο Τσίγκρι μόνιμα εκτός,στον Σιμόες πέρασε το αγωνιστικό peak του. Αυτοί συμπληρώνονται από παίκτες φθηνούς , χαμηλής ποιότητας, όπως ο Σιμάο, ο Ντέλετιτς, Ο Γιακουμάκης, ενδεχομένως ο Πουλινιο, ο Οικονόμου. Τι μένει; Ένας παλαίμαχος στο κέντρο που περιμένουμε να παίξει μπάλα, ένας επιθετικός που δεν την παίρνει ούτε με αίτηση, Ο παικταράς με μυαλό έφηβου Λιβάγια και ο ινφλουένσερ του ίνσταγκραμ στην άμυνα. Ένα τίμιος (για μένα όχι για βασικός) έλληνας δεξιο μπακ, ο ξεζουμισμένος Χουλτ και ένα ταλέντο στο κέντρο που δεν παίζει κιόλας (Γαλανό). Μπορέί αυτη η ομάδα πρωτάθλημα; Για κανέναν λόγο.

Όσο η διοίκηση καθυστερεί την πρώτη φάση του ξηλώματος, δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά. Απ τη στιγμή που δεν προκειται να επενδυθούν και χρήματα, δεν έχουμε να περιμένουμε απολύτως τίποτα.

Aekopliktos - 1/12/2019 20:25

Οπως τα λες... Τα ίδια ακριβώς πιστεύω κ εγω.... Το ροστερ μας ειναι αποδομημενο κ φτωχο κ χρειάζεται ριζική ποιοτική αλλαγή...

imodium - 1/12/2019 20:10

η θα αλλαξει ο μελισσανιδης οικονομικη πολιτικη, η θα πρεπει να ερθει ενας επενδυτης που να εχει σκοπο να ριξει χρημα για παιχτες ποιοτητας και καλο προπονητη

SOSAT - 1/12/2019 19:41

Κωστενογλου την βύθισε την ομάδα ακόμη περισσότερο. χρειάζεται αλλαγή δυστυχώς χάνουμε το πλεονέκτημα να χτισουμε κάτι χωρίς ανχος από τώρα...

aliceaek - 1/12/2019 19:40

Εμενα με απασχολει η σιγη της διοικησης. Μετα απο τοσες αποτυχημενες εμγανισεις σερι το λιγοτερο που θα περιμενα ειναι να βγει καποιος και να μιλησει ντομπρα σε εμας στους οπαδους και τους φιλαθλους απο τους οποιους ξερουν ευκολα να ζητανε. Ζω στην Μακεδονια και καθε χρονο αγοραζω διαρκειας απο το υστερημα μου για να στηριξω την προσπαθεια της Ομαδας μου. Εχω απαιτηση επιτελους καποιος να βγει και να μιλησει στα ισια.

billaros21original - 1/12/2019 19:32

Καλό μήνα με υγεία σε όλους ! Το θεωρώ αδιανόητο τόσους μήνες να μην έχει βρεθεί προπονητής και να προσπαθούν να την βγάλουν τσάμπα μετά την πατάτα του καρντοζο ! Τόση απαξίωση τελικά για την ομάδα μας από τους επικεφαλής ;

AEK_is_my_life - 1/12/2019 19:23

Με ...αέρια δεν βάφονται αυγά!!!...

ioannis64AEK - 1/12/2019 19:16

δεν ιδρώνει το αυτί τους ρε Κώστα... τέτοια αδιαφορία από τον Μελ δεν την περίμενα...όταν κατέβηκε με την Ξάνθη στα αποδυτήρια κι έδιωξε Λύμπε-Καρντόσο, είχαμε χάσει μόνο ένα ματς...τώρα που έχουμε χάσει μια ολόκληρη σεζόν και την ποδοσφαιρική μας αξιοπιστία ως ομάδα, τι κάνει;

dimitris78 - 1/12/2019 19:14

Όταν η οποιαδήποτε ομάδα (στο ποδόσφαιρο, στον επιχειρηματικό κόσμο, κλπ.) στερείται επικεφαλής να την ΕΜΠΝΕΟΥΝ και να την ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, είναι αναμενόμενο η ομάδα αυτή να σταματήσει να λειτουργεί αποτελεσματικά.


Αυτό σίγουρα επηρεάζεται από τα μέλη της ομάδας (προσωπικότητες), αλλά αργά ή γρήγορα θα συμβεί.... Συνέχεια Για αυτό η επιλογή του κατάλληλου επικεφαλής είναι κομβική και σίγουρα ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ "ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ".


Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο επικεφαλής είναι ο προπονητής.


Δεν αρκεί μόνο να ζητάει ΠΑΘΟΣ και ΨΥΧΗ, διότι αυτά σύντομα θα πάψουν να πείθουν. Η ομάδα, ως σύνθεση των παικτών, θα βγάζει την αρνητική της πλευρά.


Και στο τέλος η ομάδα θα απαξιώνεται...

tony_pls - 1/12/2019 19:08

Παρτε προπονητη επιτελους!

Konstantinos_1924 - 1/12/2019 19:08

Εγώ, δεν μπω στην διαδικασία, να γράψω τα αγωνιστικά. Με αυτά που βλέπουμε, έχουμε να γράφουμε για δεκαετίες. Αλλά θα γράψω, για την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ μερικών εδώ μέσα, που λένε «να φύγει ο Μελισσανίδης» ή «ας φτιάξει το γήπεδο και ας φύγει». Αυτοί οι τύποι, τόσα ξέρουν, τόσα λένε.


Εννοείται, φυσικά, πώς φταίει ο Μελισσανίδης σε πολλά, όμως αυτά είναι απαράδεκτα. Αλλά φυσικά, οι... Συνέχεια περισσότεροι, πλέον που έχει φέρει τα πράγματα έτσι, ώστε το γήπεδο να θεωρείται δεδομένο, τους φαίνεται κακός και τσιγκούνης ο Μελισσανίδης, ενώ όταν δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα, περίμεναν να δουν, αν θα μπει μπροστά.


Κάποτε ήταν ο μεγάλος ηγέτης και τώρα, απλά ένας κάβουρας. Αυτοί που κράζουν, τον Μελισσανίδη, με τον συγκεκριμένο τρόπο, και τον λένε κάβουρα και λένε «ας έπαιρνε μωρέ καμία 20 εκ. δανεικά, για το γήπεδο και ας έφτιαχνε ομάδα, εξάλλου θα τα βγάλει αυτά τα λεφτά, ώστε να τα πληρώσει σε μία 20ετία», είστε αυτοί που μας πήγαν τότε στην Γ'.


Επίσης, επειδή ακούσατε ένα όνομα (Καλτσίδης), όπου είναι ένας ισχυρός άνθρωπος με τεράστια περιουσία, νομίζεται, πώς πρέπει ντε και καλά, αύριο το πρωί να πουληθεί η ΠΑΕ, για να «πέσουν τα φράγκα». Ενώ, ο άνθρωπος, που έχει καταφέρει, να κάνει τέτοια ονόματα να ενδιαφέρονται γι' αυτήν την ομάδα, έχει όνομα και είναι ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.


Εσείς, λοιπόν, είστε η χειρότερη φάρα και η πιο αχάριστη μαζί, που συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένα παιδάκια.

METALLICA21 - 1/12/2019 19:01

Διωξαμε τον Χιμενεθ για να παμε σε «αλλο» επιπεδο. Και το καταφεραμε 100%

DimitrisPapa - 1/12/2019 19:01

Η διοίκηση δείχνει να μην την ενδιαφέρει καθόλου η ομάδα! Είναι αυτή συμπεριφορά διοίκησης που θέλει το καλό της ομάδας; Έχει επιτρέψει στον καθένα να κάνει ότι γουστάρει στην ομάδα. Ο Κωστενογλου, δεν έχει λίγο τσίπα να παραιτηθεί; Δεν καταλαβαίνει ότι η διοίκηση τον κρατάει επειδή απλώς την βολεύει; Ασυγχώρητο το ότι δεν έχει ακόμα παραιτηθεί ενώ βλέπει ότι η ομάδα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ! Δεν πειράζει όμως, έχει και πιο κάτω...

Fifa Agent21 - 1/12/2019 17:22

Το χειρότερο είναι ότι μετά και τα χθεσινά αντί το ρεπορτάζ της ομάδας να είναι γεμάτο με ειδήσεις και γεγονότα, το μόνο φρέσκο νέο είναι η αντιπροσωπεία της original στα Σπατα και το δικό σου άρθρο.

Αντί να είχαμε γεγονότα όπως 1) υπέγραψε ο τάδε προπονητής, 2) διεκοπει το συμβόλαιο και ο δανεισμός του Βρανιες , 3) έκανε τάδε δηλώσεις η διοίκηση, η οποία είναι άφαντη, εμείς δυστυχώς ασχολούμαστε και αναλωνόμαστε στα χιλιοειπωμένα. Τι άλλο να γράψω εγώ; Τι να γράψει ο Φοίνικας; Ο Κωνσταντίνος; Ο... Συνέχεια Dull Knife και πάει λέγοντας;

Προσοχή. Δεν απέχει και πολύ η αδιαφορία και από μεριάς του κόσμου. Ποσό μάλλον όταν βλέπει το ίδιο και από τη μεριά της διοίκησης

GEO_A_SOFIA_AEK_1960 - 1/12/2019 18:52

Καλά τα λές αδερφέ ,αλλά μέχρι στιγμής ........"Άκρα του τάφου σιωπή...!..!! "

Εύχομαι ,Καλό Μήνα σε όλους.

AEKthebest - 1/12/2019 18:19

Και με ποιους να παίζεις ρε φίλε, με τον Οικονόμου και τον Σβάρνα? Η αντίδραση του Βρανιες ήταν απόλυτα φυσιολογική. Όλοι μας που βλέπουμε την ομάδα ακριβώς έτσι νιώθουμε όπως τον Βρανιες. Και μην μου πείτε ότι εσείς δεν θέλετε να σπάσετε ότι βρίσκεται μπροστά σας βλέποντας τέτοια ομάδα.

profitis - 1/12/2019 18:51

Δηλαδή ο νέος προπονητής θα είναι η ο Γιοβάνοβιτς η ο Μιλόγεβιτς. Καληνύχτα και καλή τύχη.

machete - 1/12/2019 17:36

Η ευθυνη των παικτων ειναι μεγαλυτερη απ του προπονητη κατα την γνωμη μου...με την εννοια οτι απο την μια δεν μπορουν και απο την αλλη με την συμπεριφορα τους...το μονο κακο με κωστενογλου ειναι το 3-5-2 που διαλεξε να παιξει χθες...με εναν παιχτη σε καθε πλευρα δεν μπορεις ν κανεις αναπτυξη

Dean94 - 1/12/2019 18:50

Όση ευθύνη και να έχουν οι παίκτες , η ευθύνη που έχει ο πρόεδρος είναι ακόμα πιο μεγάλη.

John1978R - 1/12/2019 17:21

Το ψάρι βρομουσε, βρομάει και θα βρομάει πάντα από το κεφάλι!!! Διώξτε όλους τους γιουγκοσλαβους για αρχή και μετά έχει ο Θεός!!

zormpas49 - 1/12/2019 18:50

Μήπως έκανες λάθος και ήθελες να πεις τους Πορτογάλους;

Fifa Agent21 - 1/12/2019 17:31

Δυστυχώς αυτό μάλλον ξέχασε το!!! Εδώ διαβάζαμε μέχρι χθες για προπονητή ή τον ΓιοβανοβΙΤΣ ή τον ΝικολΙΤΣ ή τον ΜιλογεβΙΤΣ

John1978R - 1/12/2019 17:46

Θα δικαιωθω για αυτά που λέω για τους γιουγκοσλαβους αλλά θα είναι πλέον αργά φίλε φιφα!! Όπου υπάρχουν πάνω από 2 προκαλούν προβλήματα.

panosaekara - 1/12/2019 18:36

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι ότι δεν ακούγεται τίποτα...........Πρωτή φορά βλέπεις Διοίκηση, τεχνικό τιμ που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....Είναι πραγματικό απίστευτο για ακόμη μια φορά αυτό που συμβαίνει στον πλανητη ΑΕΚ.....

Accept21 - 1/12/2019 18:27

Οι πιο παλιοί ΑΕΚτζήδες είμαστε μαθημένοι απο στραπάτσα, διχασμούς και αδικίες με αποκορύφωμα την γ' εθνική. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν είναι πρωτόγνωρα, έχουν ξανασυμβεί και θα ξανασυμβούν, καλά να είμαστε. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι απο όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση θα βγεί τελικά κάτι καλό. Προφανώς και οι διοικούντες έχουν αντιληφθεί τα λάθη τους , αλλά και οι οπαδοί - φίλαθλοι πρέπει να είμαστε πάντα επιφυλακτικοί και ίσως και καχύποπτοι κατά περίπτωση, αφού δυστυχώς... Συνέχεια κάποιοι παίχτες μας έχουν συστηματικά υπερεκτιμηθεί απο τα μέσα. Γνώμη μου είναι οτι χίλιες φορές ο "σταρ" της ομάδας να είναι ο προπονητής παρά οι παίχτες, ειδικά εάν δε το' χουν κιόλας . Δυστυχώς απο τους σημερινούς, παίχτες έξι το πολύ επτά θα έπαιζαν στην κανονική ΑΕΚ.


Υ.Γ. : ΑΕΚάρα στα δύσκολα.

Constantinoupoli86 - 1/12/2019 18:26

Προτείνω με Πανιώνιο να κατέβει η ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή τον Ηλία και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!

Sūn_Wù-kōng - 1/12/2019 18:25

δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να κανουμε 12 μεταγραφες καλες σε 1 χρονο, εκτος αν ερθουν οι επομενοι Ντελετιτς, Μοραν.


εκτος αν καποιος μπορει να μου πει πως θα μπορουσαμε να το κανουμε, οικονομικα ΚΑΙ λογιστικα, δλδ να ξεφορτωθουμε και 12 με 16 παικτες πρωτα.

MARDUK21 - 1/12/2019 18:23

Ολος ο λαος της ΑΕΚ απαιτει μια ανακοινωση της ΠΑΕ σχετικα με τα φετινα χαλια και ενα καθορισμο στοχων (αν υπαρχουν για φετος).

LambisAEK1950 - 1/12/2019 18:17

Είναι φανερό πως η διοίκηση ενδιαφέρεται μόνο για το γήπεδο κι' αυτό για ευνόητους λόγους!!! Το τι σόϊ ομάδα θα μπει σ' αυτό το (ευλογημένο σίγουρα) γήπεδο, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και ο νοών νοείτω!!! Δεν δικαιολογείται τέτοια κατρακύλα, δεν πάει άλλο!!! Τι σας φταίει ο κόσμος της ΑΕΚ??? Πόσο ν' αντέξει τέτοιο διασυρμό???? Πού είναι ο Ίβιτς?? Πόσο πιό κάτω θα πάμε??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!

LambisAEK1950 - 1/12/2019 18:17

Είναι φανερό πως η διοίκηση ενδιαφέρεται μόνο για το γήπεδο κι' αυτό για ευνόητους λόγους!!! Το τι σόϊ ομάδα θα μπει σ' αυτό το (ευλογημένο σίγουρα) γήπεδο, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και ο νοών νοείτω!!! Δεν δικαιολογείται τέτοια κατρακύλα, δεν πάει άλλο!!! Τι σας φταίει ο κόσμος της ΑΕΚ??? Πόσο ν' αντέξει τέτοιο διασυρμό???? Πού είναι ο Ίβιτς?? Πόσο πιό κάτω θα πάμε??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!

Cristiano_ronaldo21 - 1/12/2019 18:15

Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης τοχει η διοικηση..δεν εχει παρει μια σωστη αποφαση 2 χρονια τωρα,εχει αποτυχει σε ολες τις επιλογες αγωνιστικου σχεδιασμου,σε ολες τις αγορες παιχτων που και στατιστικα να το δεις δεν γινοταν να γινει!και αδυνατει να αποδεσμευσει -πουλησει-διωξει παιχτες σαπακια..ειναι διστακτικη δεν παιρνει αποφασεις δεν εχει αντανακλαςτικα που λεμε και οταν τα δειχνει διαλεγει την λαθος επιλογη κ αυτο δεν φαινεται να αλλαζει ουτε με τον ερχομο... Συνέχεια ιβιτς!κατορθωσε το ακατορθωτο να διαλυσει μια καλη στρωμενη ομαδα

vtsola21 - 1/12/2019 18:13

Ωρα 18:11 και προπονητής είναι ΑΚΟΜΑ ο Νίκος ο κωστενογλου..που είναι η διοίκηση;Πότε θα ανακοινώσει ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ;Πότε θα τελειώσει τον βρανιες;Πότε θα πουλήσει την κλίκα μανταλου λιβαγια;

the_teacher - 1/12/2019 17:34

Δεν είναι μόνο θέμα προπονητή. Το χουν πια καταλάβει όλοι. Πάρα πολλοί παίχτες έχουν κλείσει τον κύκλο τους στην ΑΕΚ, όποιος κι αν ήταν αυτός. Μεγάλος ή μικρός. Αν θέλουμε να μιλήσουμε μόνο για φέτος, οκ, βασική προτεραιότητα είναι ο προπονητής και τουλάχιστον τρεις παίχτες τον Γενάρη. Αν μιλάμε όμως πιο μακροπρόθεσμα, μετρηστε πόσοι πρέπει να φύγουν. Πάμε. Βρανιες, Ζεραλδες, Τσιγκρινσκι, Παουλίνιο, Γιακουμάκης, Λόπεζ, Κριστισιτς, Κλωναριδης, Σιμάο οι σίγουροι. Κι αν... Συνέχεια θέλουμε συζητάμε για 3-4 άλλους. Πείτε ο,τι θέλετε, βάλτε όσες αρνητικές θέλετε αλλά αν θέλουμε να φτιάξουμε πρωταθληματικη ομάδα, παίχτες που στα δύσκολα βρήκαν ευκαιρίες για δημοσιουπαλληλίκι, δε χωράνε σε σοβαρές ομάδες. Κι ας μη μιλήσουμε για μεταγραφές. Παιδιά, υπάρχει πολύς πολύς δρόμος για να γίνουμε ξανά ΑΕΚ

Miros - 1/12/2019 18:12

ΕΝΩ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ε ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟΠΕΡ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΣΙΚΡΙΝΣΚΙ ΓΥΑΛΙΝΟΣ.ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙΓΡΗ ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΘΕΣ ΤΕΛΟΣ

jamesR21 - 1/12/2019 18:11

Προσωποποιείς καταστάσεις χωρίς να λες την πραγματική αιτία της όλης καταστάσης κατανοώ δουλειά σου είναι αλλά δεν είμαστε αφελείς δυο χρόνια το ένα λάθος πίσω από το άλλο και μην έχοντας τι άλλο έφερε τον Ίλια του παρέδωσε καμένη γη του έριξε την ευθύνη στα χέρια να κάνει θαύματα σε χρόνο μηδέν, αμ δε μακάρι ο Ίλια να μείνει γιατί κάτι καλό θα δούμε από αυτόν πάντα μιλάω αγωνιστικά στα οικονομικοδοιηκητικα η ομάδα είναι μπροστά από τους άλλους κσι βγάζω το καπέλο ορθές οι... Συνέχεια αποφάσεις που παίρνονται αλλά από μπαλίτσα γιόκ... εγώ πάλι εκεί θα είμαι στη θύρα 3 στα παγωμένα τσιμέντα του οακα και θα περιμένω ποτέ θα ξανά ζεσταθώ αγωνιστικά αυτό...

MARDUK21 - 1/12/2019 18:10

Ολος ο λαος της ΑΕΚ απαιτει μια ανακοινωση της ΠΑΕ σχετικα με τα φετινα χαλια και ενα καθορισμο στοχων (αν υπαρχουν για φετος).

john Original - 1/12/2019 18:08

ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;ΑΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ...ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ...Η ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΠΟΥ ΥΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΜΟΝΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ..ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ... Συνέχεια ΠΕΡΙΟΔΟΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΕΚ...

zpeponi - 1/12/2019 18:03

Πολύ θα ήθελα και εγώ μια δουλειά που χάσω-κερδίσω θα πάρω τα λεφτά μου και δεν θα τρέχει τίποτα. Εκεί που δουλεύω-δουλεύουμε οι περισσότεροι μόνο με δυσφορία γίνονται ανεκτά τα λάθη, και μόνο λίγα λάθη. Μετά από 3-5 φορές πας λογιστήριο και ταμείο. Στο τέλος της ημέρας νιώθω ότι με δουλεύουν κάποια νεαρά άτομα με τόσο χρήμα που δεν πρόκειται να δω ποτέ όσο ζω. Δεν πρόκειται να καταλάβω γιατί ο πρόεδρος πρέπει να ξοδέψει το χρηματιστήριο ολόκληρο για να νικήσουμε τον ΟΦΗ, την Λάρισα,... Συνέχεια τον διαλυμένο ΠΑΟ, την Ξάνθη και το παοκάκι.

Thanos971 - 1/12/2019 18:02

Έχουμε μια ακατανόητη εμμονή και κολάμε σε πρόσωπα που είτε δεν κάνουν είτε δεν θέλουν.. και θα πρέπει με το έτσι θέλω να μας βγουν... είτε είναι παίχτης είτε είναι προπονητής... Τώρα έχουμε κολλήσει πάλι σε έναν δύο προπονητές και περιμένουμε να πέσουν σαν μάνα εξ ουρανού... λες και δεν υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές...

Thanos971 - 1/12/2019 18:00

Έχουμε μια ακατανόητη εμμονή και κολάμε σε πρόσωπα που είτε δεν κάνουν είτε δεν θέλουν.. και θα πρέπει με το έτσι θέλω να μας βγουν... είτε είναι παίχτης είτε είναι προπονητής... Τώρα έχουμε κολλήσει πάλι σε έναν δύο προπονητές και περιμένουμε να πέσουν σαν μάνα εξ ουρανού... λες και δεν υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές...

armag21 - 1/12/2019 17:49

Κώστα αφού ξέρεις τον τρόπο αντίδρασης του Μελισσανίδη, μήπως αυτήν η νεκρική σιγή από την μεριά του είναι να ολοκληρωθεί μια συμφωνία με νέο συνιδιοκτήτη? ( Δικέφαλος 1924 ΑΜΚ, νέοι "μέτοχοι" 20 Δεκεμβρίου) Μήπως η καθυστέρηση εύρεση νέου Τεχνικόυ η Μεταγραφών να οφείλεται σε κάτι τέτοιο? Γιατί αν ισχύει όλα τα άλλα μεταγραφές προπονητές μας κάνουν δεν μας κάνουν μπαίνουν σε 2 μοίρα είτε μας αρέσει είτε όχι.

zpeponi - 1/12/2019 17:47

Οι παίχτες μπορούν σίγουρα καλύτερα. Αυτό θα το δούμε με έναν προπονητή που δεν θα διστάσει να αφήσει στον πάγκο όποιον δεν δίνει το 120% των δυνατοτήτων του - όχι απλώς να προσπαθεί, αλλά να το δίνει κιόλας. Είναι παραχαϊδεμένα, πολύ νεαρά άτομα, θέλουν πολύ συγκεκριμένη και αυστηρή καθοδήγηση, για να δώσουν αυτό που μπορούν. Όταν βλέπω παίχτες των 150 εκατομμυρίων να σκύβουν το κεφάλι στην απόφαση του διαιτητή και τον Πετράν να βγάζει ξινίλα και κατινιά με την πρώτη στραβή,... Συνέχεια μου έρχεται να δαγκώσω την τηλεόραση. Πραγματικά πρέπει να τους φέρουν μια μέρα εκεί που δουλεύω εγώ (που δουλεύουμε όλοι μας) να καταλάβουν τα λάθη τους σε μερικές ώρες. Ήμαρτον, έχει και όρια το σταριλίκι. Δλδ. αν πάρουν μεταγραφή σε καμιά ομάδα με σοβαρό προπονητή που θα τους αφήνει στον πάγκο για 8 μήνες, θα κάνουν τα ίδια; Βρήκαν και τα κάνουν τα παλικάρια. Μήπως να αρχίσουν τα πρόστιμα, αυτό σκέφτομαι εγώ. Χάσαμε, πρόστιμο. Ισοπαλία, πρόστιμο. Κερδίσαμε αλλά παίξαμε χάλια, πρόστιμο. Εμείς τι είμαστε, ηλίθιοι, που δίνουμε το 120% στην δουλειά μας;

celebritikos21 - 1/12/2019 17:43

Πρέπει να σταματήσουμε την μοιρολατρεία κ την κλάψα κ να σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα να ορθοποδήσει .. Εννοείται θα ασκήσουμε κριτική κ σκληρή μάλιστα αλλά συμπεριφορές του στυλ δεν ξανασχολούμαι δεν ξανά πάω γήπεδο βρε ουστ βρισίδια κ.ο.κ πρέπει να σταματήσουν . Υπάρχει η μέση λύση κ δν πρέπει να φτάνουμε στα άκρα

Tesla21 - 1/12/2019 17:42

Πάντως αν έχει συμφωνηθεί να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ όπως γράφουν κάποια άρθρα αλλά και κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι insiders εδώ, τότε η "απαξίωση" είναι μέσα στο πλάνο. Δεν θέλω να δώσω συμβουλές, μη χαρακτηριστω διαιρετικος κτλ, απλώς προσωπικά θα ασχολούμαι το επόμενο διάστημα με τη Βασίλισσα και Μάνα ΑΕΚ μόνο. Δεν θέλω να χαλιεμαι για κατι παρετατεμενα μέχρι να μπούμε στην Αγ Σοφια.

Christos1962 - 1/12/2019 17:24

Θα σταθώ μόνο σε αυτό: Από εκείνο το πεντάλεπτο με τον ΠΑΟ μετά το σόου του Λιβάγια και τις δύο αλλαγές των καλύτερων παικτών που ακολούθησαν ο Κωστένογλου τελείωσε για όλους εκτός από την διοίκηση και τον Ιβιτς που πίστεψαν ότι θα τελειώσει όποτε μας βολεύει.

ΕΠΟΜΕΝΟ