0 ΣΧΟΛΙΑ

Υπάλληλος έγραψε «Γουρούνι» πάνω στον καφέ αστυνομικού! (ΦΩΤΟ)

Η εταιρεία προχώρησε στην απόλυση του υπαλλήλου

Ένας αστυνομικός στην Οκλαχόμα αγόρασε έναν καφέ από τα Starbucks, την ημέρα των Ευχαριστιών, και, σύμφωνα με την ABC News, διαπίστωσε ότι η λέξη που του είχαν βάλει, σαν όνομα, στην απόδειξη ήταν "Γουρούνι"!

"Αυτό που με ενοχλεί είναι η απόλυτη και ολική έλλειψη σεβασμού απέναντι έναν αστυνομικό που, αντί να είναι σπίτι με την οικογένεια του και να απολαμβάνει το γεύμα του περιπολεί στην μικρή πόλη του", δήλωσε ο αρχηγός Johnny O'Mara σε μια ανάρτηση στο Facebook που περιελάμβανε μια φωτογραφία με το φλιτζάνι του καφέ.

Ο αρχηγός O'Mara μάλιστα πήγε στην καφετέρια και οι εργαζόμενοι εκεί προσφέρθηκαν να "αντικαταστήσουν τον καφέ και να γράψουν το όνομα που έπρεπε". Αλλά δεν το δέχτηκε.

Τελικά η Starbucks εξέδωσε δήλωση, λέγοντας ότι θα συνεργαστεί με το Αστυνομικό Τμήμα Kiefer για να μετατρέψει το "θλιβερό συμβάν" σε μια "ευκαιρία να για να προωθήσει τη μεγαλύτερη ευγένεια απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες της". Μάλιστα προέβη και στην απόλυση του υπαλλήλου που έγραψε πάνω στον καφέ του αστυνομικού "Γουρούνι".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ