0 ΣΧΟΛΙΑ

Κοκόσκοφ: Θέλουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μίλησε για την εθνική ομάδα της Σερβίας και την προσπάθειά της στο Προολυμπιακό Τουρνουά και έθεσε ως στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νέος τεχνικός της Σερβίας:

«Θα επικεντρωθούμε στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι να παίξουν, που είναι υγιείς και έχουν διάθεση να προσφέρουν. Είναι επίσης μία μεγάλη ευκαιρία για τους νέους παίκτες να αποδείξουν την ικανότητά τους ώστε να τους υπόψιν μας για το μέλλον. Το Φεβρουάριο θα είναι η πρώτη δράση μας. Η απόφασή μου ήταν να αποδεχθώ όλο το πακέτο που αφορά στην Εθνική ομάδα και να μην είμαι επιλεκτικός, δηλαδή να εργαστώ μόνο στις λεγόμενες μεγάλες διοργανώσεις. 

Εχουμε το Προολυμπιακό τουρνουά και όλοι ευχόμαστε να καταφέρουμε να παίξουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η θέση μου ηταν ότι έπρεπε να εργαστώ στην ομάδα και στη διάρκεια των Παραθύρων. Κι αυτό δεν ήταν εύκολο. Χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες που είχαμε από άλλες ομάδες, αλλά και την κατάσταση του Σέρτζιο Σκαριόλο, που ειναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο ΝΒΑ και τη FIBA».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ