0 ΣΧΟΛΙΑ

Μορένο: Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση

Ο Ισπανός έγραψε επιστολή για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας

Στο φινάλε των προκριματικών του EURO 2020, ο Ρομπέρτο Μορένο ενημέρωσε τους παίκτες της Εθνικής Ισπανίας πως δεν θα είναι πλέον ομοσπονδιακός τεχνικός, καθώς επιστρέφει ο Λουίς Ενρίκε.

Με μια μακροσκελή επιστολή, ο Μορένο αποχαιρέτησε ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως φεύγει με μια γλυκόπικρη γεύση.

Στην επιστολή, ο Μορένο σημειώνει τα εξής:

"Μετά από όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και μετά την συμφωνία της 19ης Νοεμβρίου, αισθάνονομαι την ανάγκη να κάνω δήλωση για να ευχαριστήσω για τη στήριξη που έχω λάβει αυτούς τους μήνες και να πω αντίο στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού...

Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Είναι αδύνατον να ικανοποιήσεις άπαντες αλλά ειλικρινά σας λέω πως σέβομαι όλες τις απόψεις. Πάντα έλεγα πως είμαι άνθρωπος που κρατάει το λόγο του και δεν θα ήμουν εμπόδιο αν επιθυμούσε να επιστρέψει ο Λουίς Ενρίκε.

Ακόμα και αν αυτό σήμαινε πως εγώ θα αποχωρούσα. Του εύχομαι τα καλύτερα επειδή η χαρά του θα είναι και δική μας. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες για την αφοσίωση που έδειξαν.

Προσπάθησα να είμαι δίκαιος, ειλικρινής και ευθύς απέναντί τους. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τον Λουίς Ενρίκε, τον Ράφελ, τον Χόακιν και τον Ζέζους. Δεν αφήνω πίσω ένα επιτελείο, αυτό που αφήνω πίσω είναι φίλους. Αφήνω σημαντικούς ανθρώπους που το έργο τους δεν αναγνωρίστηκε αρκετά...

Ευχαριστώ επίσης τα μέλη της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τη μεταχείριση που είχα. Αισθάνθηκα αγάπη και σεβασμό. Και τέλος μία ξεχωριστή αναφορά στα μίντια που με βοηθήσατε πολύ στις συνεντεύξεις Τύπου.

Προσπάθησα να δείξω σεβασμό σε όλους. Ελπίζω να με αξιολογήσετε για αυτό που έκανα, όχι για το ποιος είμαι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όσους αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από την απουσία μου από την τελευταία συνέντευξη Τύπου. Οι περιστάσεις με εμπόδισαν.

Η εμπειρία μου ως πρώτος προπονητής άρχισε και τελείωσε με τον ίδιο τρόπο, με μία γλυκόπικρη γεύση. Ανυπομονώ να βρω μπροστά μου νέες προκλήσεις στο ποδόσφαιρο"


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ