0 ΣΧΟΛΙΑ

Τουρέ: Στην Ελλάδα, ο κόσμος μιλούσε για το πότε θα τελειώσει η καριέρα μου

Ο Ιβοριανός μέσος μίλησε για τη δεύτερη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα

Λίγους μήνες κράτησε η δεύτερη θητεία του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό, με τον Ιβοριανό μέσο να υποστηρίζει πως, σε αυτό το διάστημα, ο κόσμος ασχολιόταν με το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Γιάγια Τουρέ τόνισε: "Θυμάμαι πως όταν ήμουν στην Ελλάδα και ο κόσμος μιλούσε για το πότε θα τελειώσει η καριέρα μου, δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Κάτι μου έλειπε. Θέλω εγώ να έχω τον έλεγχο της ζωής και της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.
Στο μυαλό μου θεωρώ ότι θα μπορώ να παίζω ακόμη ένα ή το πολύ δύο χρόνια ακόμη.
Ακολούθως θέλω ν’ αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να ασχοληθώ μ’ άλλα πράγματα.
Θέλω να είμαι περήφανος για μένα. Ως παίκτης ενίοτε σταματάς γιατί κάποιοι προσπαθούν να σε φρενάρουν. Δεν είναι δική σου επιθυμία. Είναι περίπλοκο".

Ο Γιάγια Τουρέ είπε, επίσης, πως "θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω στην Αγγλία. Απλά θέλω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία. Εξαρτάται κι από την ποιότητα της ομάδας και τους στόχους της. Θα δούμε, γιατί στην Ευρώπη κοιτούν περίεργα τις ηλικίες. Δεν θέλω να αυτοπροταθώ".

Σε ερώτηση για το τι σκέφτεται να κάνει, μόλις αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Γιάγια Τουρέ δήλωσε: "Σκέφτομαι να ξεκινήσω προπονητικά μαθήματα. Το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή και θέλω να αποτελώ μέλος του".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ