0 ΣΧΟΛΙΑ

Καραγκούνη: Η κατάλληλη στιγμή να έρθω στην ΑΕΚ

Για τη μεταγραφή της στην ΑΕΚ μίλησε η Πένυ Καραγκούνη. Η αθλήτρια βόλεϊ της Ένωσης είπε αρχικά σε συνέντευξή της στην Ώρα των Σπορ: «Έχω να ασχοληθώ με τη σάλα 6 χρόνια περίπου όποτε νιώθω ότι ξεκινάω σχεδόν απ την αρχή. Πιστεύω θα προσαρμοστώ σίγουρα αφού θεωρώ ότι το άθλημα του Μπιτς είναι πολύ πιο απαιτητικό».

Στη συνέχεια για το πως προέκυψε η συνεργασία με την ΑΕΚ η Καραγκούνη αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον ήταν η κατάλληλη ώρα: «Η ΑΕΚ για μένα είναι μια νέα αρχή στην καριέρα μου. Έχουμε επικοινωνία με την ομάδα 2 χρόνια σχεδόν και υπήρχε πάντα ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Όποτε νομίζω ότι είχε έρθει η ώρα να υπάρξει και συνεργασία».

Αναφερόμενη στις διαφορές που εντοπίζει αγωνιζόμενη στην άμμο αλλά και στη σάλα η νέα αθλήτρια του «Δικεφάλου» σχολίασε: «Θεωρώ το άθλημα του Μπιτς πιο  δύσκολο σε όλα τα κομμάτια, ιδιαίτερα σε αυτό της ψυχολογίας . Είσαι μόνος σου στο γήπεδο πρέπει να βρίσκεις λύσεις μόνος σου , χωρίς προπονητή να σε καθοδηγεί η άλλη παίκτρια να σε αλλάξει. Η νοοτροπία όμως και στα δυο αθλήματα είναι ίδια, πας για τη νίκη πάντα».

Τέλος σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως η ΑΕΚ μπορεί φέτος την άνοδο η Καραγκούνη τόνισε: «Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει το καλύτερο ρόστερ από όλες τις ομάδες στην pre league και από αρκετές ομάδες στην Α1. Φυσικά είναι εφικτός ο στόχος και είναι στο χέρι μας να το αποδείξουμε». 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ