2 ΣΧΟΛΙΑ

Πατέρας «έφαγε» σε ποτά, γυναίκες και τζόγο τα χρήματα για την θεραπεία του γιου του

Λίγο καιρό αργότερα το δίχρονο αγοράκι έφυγε από τη ζωή

Μερικές φορές, η καλοσύνη των ξένων είναι πιο μεγάλη από αυτή των κοντινών ανθρώπων. Ένα αγοράκι μόλις δύο ετών έφυγε από τη ζωή χωρίς να λάβει πλήρως τη θεραπεία που μπορεί να του έσωζε τη ζωή επειδή ο πατέρας του σπατάλησε σε ποτά και γυναίκες σχεδόν όλα τα χρήματα που είχαν δωρίσει άγνωστοι για τη θεραπεία.

Ο μικρός Ζοάο Μιγκέλ Άλβες από τη Βραζιλία διαγνώστηκε με μια σπάνια νευρομυϊκή διαταραχή και οι γονείς του ξεκίνησαν μια μεγάλη εκστρατεία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προκειμένου να συγκεντρωθούν  χρήματα για να κάνει το παιδί μια δύσκολη επέμβαση που πιθανότατα θα του έσωζε και θα του καλυτέρευε τη ζωή.

Χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος και ένας μαραθώνιος στην πόλη της οικογένειας για να συγκεντρωθούν τελικά τα  250.000 δολάρια για τις τρεις δόσεις του φαρμάκου που απαιτούνταν για τη θεραπεία. Κάθε δόση κόστιζε περίπου 90.000 δολάρια.

Ωστόσο, τον περασμένο Μάιο, ο πατέρας του δίχρονου, Ματέους Ροντρίγκεζ Λιρόι Άλβεζ, με την πρόφαση ότι θα πάει σε μια άλλη πόλη για μια συνέντευξη εργασίας εγκατέλειψε την οικογένειά του. Τα χρήματα από τις δωρέες του κόσμου είχαν μοιραστεί σε τέσσερις λογαριασμούς και σύντομα  η μητέρα του παιδιού άρχισε να παρατηρεί ασυνήθιστα μεγάλες αναλήψεις από τους λογαριασμούς. Μάλιστα, σύντομα ανακάλυψε ότι είχαν «χαθεί» 150.000 δολάρια. Τελικά, τον Ιούλιο κατέφυγε στην αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον σύζυγό της.

Ο άντρας αρχικά υποστήριξε ότι κάποιος του είχε κλέψει τα χρήματα, ωστόσο αργότερα παραδέχτηκε ότι έμεινε σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, όπου τα βράδια διοργάνωνε πάρτι μαζί με πανέμορφες γυναίκες. Τα πάρτι περιελάμβαναν σεξ, αλκοόλ και πολύ τζόγο.

Μετά από πολλές πιέσεις, η κυβέρνηση πλήρωσε για την δόση της θεραπείας, ωστόσο αυτό έγινε μόλις τον Αύγουστο. Τελικά, ο μικρός Ζοάο έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες στις αρχές Οκτωβρίου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aek_xios - 27/10/2019 19:32

μπορει να ακουστει σκληρο, αλλα σε καποιες περιπτωσεις ευχομαι να υπηρχε η θανατικη ποινη

kostas37 - 25/10/2019 08:33

....ωραίος πατερας-τερας

ΕΠΟΜΕΝΟ