0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποστήριζε ότι μπορούσε να νικήσει τους πάντες - Βγήκε νοκ άουτ σε 74 δευτερόλεπτα (VIDEO)

Τελικα ίσως το kung fu να μην είναι η πιο αποτελεσματική πολεμική τέχνη

Ένας αυτοαποκαλούμενος μάστερ των κινεζικών πολεμικών τεχνών, ο Ντινγκ Χάο, προκάλεσε τους αθλητές κάθε είδους πολεμικής τέχνης να παλέψουν μαζί του καθώς όπως υποστηρίζει το kung fu δεν είναι μόνο εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά και η πιο αποτελεσματική πολεμική τέχνη.

Τελικά, ο 25χρονος Τσεν Τζινγιούεν ή αλλιώς «Τίγρης», ένας ερασιτέχνης kickboxer, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και κατάφερε να βγάλει νοκ άουτ τον Ντινγκ Χάο μέσα σε 74 δευτερόλεπτα!

Ο αγώνας διεξήχθη στην πόλη Γιανγκμέν της Κίνας και ο Χάο σίγουρα δεν κατάφερε να αποδείξει αυτό που υποστήριζε!

Ο Χάο ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος τέταρτης γενιάς του μεγάλου μάστερ των πολεμικών τεχνών Wing Chun, του Ip Man. Το Wing Chun είναι ένα είδος kungfu στο οποίο οι αθλητές μπορούν να αποκρούουν μεγαλύτερους και πιο δυνατούς αντιπάλους.

Στον αγώνα ο Χάο έλαβε δύο κλωτσιές στο στήθος και αρκετές μπουνιές από τον Τζινγιούεν – που χρησιμοποιεί το προσωνύμιο «Τίγρης» - μέσα στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα. Αν και ο Χάο προσπάθησε να αποκρούσει τις επιθέσεις, ο «Τίγρης» τον χτύπησε ακόμα αρκετές φορές στο πόδι και τέλος με μια κλωτσιά τον έβγαλε νοκ άουτ.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάο αποτυγχάνει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Τον Μάρτιο είχε ηττηθεί από τον αθλητή του MMA, Ξου Ξιαντόγνκ, ο οποίος τον είχε ρίξει στο έδαφος έξι φορές σε τρεις γύρους.

Ο ατζέντης του πάντως υποστήριξε ότι  ο Χάο έχασε επειδή έχει συνηθίσει να μάχεται σε σκληρά εδάφη, όπως τσιμέντο, και όχι στο ευλύγιστο δάπεδο  ενός ρινγκ.

Πάντως, διευκρίνισε ότι δεν θα πτοηθεί από αυτή του την ήττα και θα συνεχίσει την προσπάθεια να αποδείξει αυτό θέλει.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ