0 ΣΧΟΛΙΑ

Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Από το ξενοδοχείο HILTON ATHENS (Αίθουσα Σαντορίνη) θα ξεκινήσει την προσεχή Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12.30 μμ. η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.
Ακριβώς ένα μήνα πριν το κορυφαίο αυτό γεγονός πολλαπλής σημασίας και σπουδαιότητας για την Ελλάδα, ο ΣΕΓΑΣ και οι ισχυροί του σύμμαχοι, θεσμικοί φορείς και συνδιοργανωτές, αλλά και ο μεγάλος χορηγός (ΟΠΑΠ) θα δώσουν όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη φετινή διοργάνωση.
Έχουν προσκληθεί να παραστούν και να μιλήσουν, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, η πρόεδρος του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ Ντάμιαν Κόουπ.

Επίσης θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ΑΜΑ και ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ