1 ΣΧΟΛΙΑ

Συνελήφθη ο ατζέντης του Μιραλάς

Η σύλληψη του Ενροτό εγινε στα πλαίσια επιχείρησης που είχε ξεκινήσει, τον περασμένο Απρίλιο, στα γραφεία της Άντερλεχτ και στην βελγική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Η Οικονομική Εισαγγελία του Βελγίου ανακοίνωσε πως συνελήφθη, το πρωί της Τετάρτης, ο ατζέντης Κριστόφ Ενροτό, για υποθέσεις που αφορούν σε διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.

Ο Ενροτό έχει για πελάτες του ποδοσφαιριστές όπως ο Μιραλάς, ο Κουρτουά, ο Καράσκο, ο Καρσελά, ο Οτζίτζα-Οφόε, αλλά και ο Μποκανί, ο οποίος είχε έρθει Ελλάδα, αλλά είχε "κοπεί" στα ιατρικά.

Εκτός του Ενροτό έχει συλληφθεί στη Λιέγη άλλο ένα άτομο. Πρόκειται για τον Κριστόφ Σενιό, γαμπρό του και συνεργάτη του.

Πρόκειται για το δεύτερο... κύμα της επιχείρησης που είχε γίνει τον περασμένο Απρίλιο στα γραφεία της Άντερλεχτ και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Βελγίου.

Ο Ενροτό συνελήφθη στο Μονακό και κρατείται. Παρών είναι και εκπρόσωπος των βελγικών αρχών.

«Οι συλλήψεις αφορούν πρωτίστως δραστηριότητες ξεπλύματος χρήματος και διαφθοράς σε ό,τι αφορά μεταγραφές ποδοσφαιριστών» αναφέρεται στην ανακοίνωση της βελγικής Εισαγγελίας.

Έρευνες έγιναν συνολικά σε επτά σπίτια: τέσσερα στο Μονακό, δύο στο Βέλγιο και ένα στο Λονδίνο.

H μεταγραφή που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» ήταν αυτή του Σέρβου επιθετικού Αλεξάνταρ Μίτροβιτς από την Άντερλεχτ στη Νιούκαστλ το 2015 έναντι 18,5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι αρμόδιες αρχές φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έγινε ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Στη μεταγραφή αυτή ενεπλάκησαν, επίσης, άλλοι δύο ισχυροί μάνατζερ, ο Πίνι Ζάχαβι και ο Φάλι Ραμαντάνι.

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
giannis123456 - 11/9/2019 17:41

Και ερωτώμενος αναφέρω..

Με ποιους συνεργάζονται στην Ελλάδα αυτοί οι κύριοι? (Κύριος: ο έντιμος και αξιοπρεπής άντρας, αυτός που κρατάει πάντα τη θέση του) οπότε αναδιατυπωνω:

Με ποιους συνεργάζονται στην Ελλάδα αυτοί?

ΕΠΟΜΕΝΟ