1 ΣΧΟΛΙΑ

Μπέρδεψαν τη σκόνη από όργωμα με καπνό και πυροσβεστικά αεροσκάφη... έλουσαν τον αγρότη!

Ο αγρότης από τη Λαμία έκανε... μπάνιο με δυόμισι τόνους νερού

Με δυόμισι τόνους νερού… λούστηκε ένας αγρότης, ενώ όργωνε αμέριμνος το χωράφι του κοντά στην Λαμία.

Ο αγρότης το απόγευμα της Τρίτης αποφάσισε να ξεκινήσει το όργωμα στο χωράφι του  στην περιοχή Καραβίδια Μώλου, σε μία χαράδρα ανάμεσα στον Άγιο Χαράλαμπο και στην Μενδενίτσα. Φυσικά, εξαιτίας του οργώματος σηκώθηκε αρκετή σκόνη στον ουρανό.

Έτσι, αρκετοί πολίτες φοβήθηκαν ότι πρόκειται για πυρκαγιά εν μέσω καλοκαιριού και κάλεσαν την πυροσβεστική αναφέροντας ότι βλέπουν καπνό. Αμέσως, ομάδα πυροσβεστών ξεκίνησε για την περιοχή από ξηράς και αέρος.

Δυστυχώς όμως τα εναέρια μέσα έφτασαν πριν από τα επίγεια και πριν προλάβουν να κάνουν αυτοψία από εδάφους, τα αεροσκάφη προχώρησαν προληπτικά σε ρίψεις νερού!

Όταν έφτασαν και τα επίγεια μέσα, οι πυροσβέστες προχώρησαν σε αυτοψία στο σημείο και ανακάλυψαν τον αγρότη μούσκεμα σε μια λίμνη νερού, αλλά ευτυχώς καλά στην υγεία του καταλαβαίνοντας ότι τελικά ο καπνός ήταν σκόνη από το όργωμα.

Ευτυχώς, στην επιχείρηση δεν συμμετείχαν τα κλασικά αεροσκάφη Καναντέρ που μεταφέρουν ως και πέντε τόνους νερού, αλλά τα πιο μικρά PZL κι έτσι δέχθηκε… μόλις το μισό φορτίο!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
giannis123456 - 22/8/2019 17:13

Γεια σου Ελλάδα, ποιος θεός δεν ζήλεψε τα θαύματα σου....

Τραγούδι του Μουντιάλ 94.

ΕΠΟΜΕΝΟ