0 ΣΧΟΛΙΑ

Μετατίθεται η πρώτη του Άρη λόγω έλλειψης παικτών

Μεταγραφές θέλει αλλά μεταγραφές δεν βλέπει ο Σούλης Μαρκόπουλος

Στις 19 του μήνα είχε οριστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Όλα συνηγορούν όμως ότι η ημερομηνία θα αλλάξει λόγω έλλειψης παικτών. Ο Σούλης Μαρκόπουλος σκέφτεται την μετάθεση της «πρώτης» της ομάδας για την νέα χρονιά για τις 26 του μήνα, με την ελπίδα μέχρι τότε να έχει αυξηθεί ο αριθμός των παικτών στο ρόστερ και να μπορέσει να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Την δεδομένη χρονική στιγμή συμβόλαια με τον Άρη έχουν οι Δημήτρης Φλιώνης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Στράτος Βουλγαρόπουλος, ενώ υπάρχουν και οι νεαροί Σιδηροηλίας, Βλάσιος, Ουάμπα και Κουρτίδης με τον τελευταίο πάντως να φέρεται να έχει συμφωνήσει με το Περιστέρι και απλά περιμένει την ενηλικίωση του για να αποχωρήσει από τους «κίτρινους».

Θεωρητικά συμβόλαιο έχει και ο Ραμόν Χάρις, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, αν θα παραμείνει δηλαδή με μειωμένες αποδοχές ή αν θα υπάρξει συζήτηση για λύση της συνεργασίας.

Στο ρόστερ υπάρχει και ο Βασίλης Χρηστίδης ο οποίος ναι μεν έχει συμβόλαιο, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κοντά στην αποχώρηση του από τον Άρη και στην μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, μιας και ο νεαρός επειδή υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπο του τα τελευταία δύο χρόνια, μπορεί να μείνει ελεύθερος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ