0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Όζι Όζμπορν είναι γενετικά μεταλλαγμένος και αυτό το λένε οι επιστήμονες!

Κατά βάθος όλοι το υποψιάζονταν ωστόσο τώρα έρχεται η επιστημονική επιβεβαίωση: ο Όζι Όζμπορν είναι γενετικά μεταλλαγμένος!

Η αποκάλυψη έρχεται από τους επιστήμονες της Knome Inc. και τον καθηγητή στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, Μπιλ Σάλιαβαν.

Το 2010, οι επιστήμονες της Knome Inc. ήθελαν να μελετήσουν το DNA ενός σημαντικού ανθρώπου και επέλεξαν να πάρουν δείγμα από τον Όζι Όσμπορν. Ήθελαν να μάθουν ποια γονίδια κρατούν ζωντανό τον ροκ σταρ παρά τις καταχρήσεις σκληρών ναρκωτικών και αλκοόλ για δεκαετίες.

Τελικά, ανακάλυψαν μια μετάλλαξη που δεν είχαν δει ποτέ και η οποία μπορεί να εξηγήσει την ικανότητα που έχει ο Όζι να καταναλώνει αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες και αρκετές γενετικές παραλλαγές που τον προδιαθέτουν σε εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά και το οινόπνευμα.

«Ο Όζι είναι πράγματι γενετικά μεταλλαγμένος» γράφει ο Μπιλ Σάλιβαν στο νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε αυτόν το μήνα και στο οποίο εξετάζει τους εκπληκτικούς τρόπους με τους οποίους διαμορφώνουμε το DNA των ανθρώπων και τους βιολογικούς παράγοντες που επηρεάζουν δραματικά τον τρόπο έκφρασης των γονιδίων.

Σύμφωνα με τον ερευνητή υπάρχουν πολλές παραλλαγές γονιδίων για τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα γλυκά, για την απόλαυση του καφέ, αλλά και τα βασικά συναισθήματα, την σεξουαλική έλξη ακόμα και για τις πολιτικές προτιμήσεις.

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια σκέψης έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έχουμε δική μας βούληση», γράφει ο Σάλιβαν.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ