0 ΣΧΟΛΙΑ

Το σκάνδαλο Λεβίνσκι στην τρίτη σεζόν του American Crime Story

Η σειρά American Crime Story ετοιμάζεται να επιστρέψει με μια τρίτη σεζόν, η οποία όπως αποκαλύπτεται θα καταπιάνεται με το μεγάλο σκάνδαλο του Λευκού Οίκου, το σκάνδαλο Κλίντον-Λεβίνσκι.

Το δίκτυο FX ανακοίνωσε ότι η νέα σειρά θα ονομάζεται Impeachment: American Crime Story και θα καταπιαστεί με ένα από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η σειρά θα βασιστεί πάνω στο βιβλίο του JeffreyToobinΑ VastConspiracy: TheRealStoryoftheSexScandalThatNearlyBroughtDownaPresident, ενώ η ίδια η Μόνικα Λεβίνσκι θα είναι μέλος της παραγωγής.

«Οι άνθρωποι λένε τη δική μου πλευρά της υπόθεσης επί χρόνια. Στην πραγματικότητα, μόλις πολύ πρόσφατα κατάφερα να έχω μια δική μου αφήγηση της κατάστασης. Σχεδόν 20 χρόνια μετά», ανέφερε η ίδια.

Μάλιστα, η σειρά θα ασχοληθεί και με αποκαλύψεις που συγκλόνισαν την αμερικανική κοινωνία μέσω του κινήματος του #me_too.

Ο πρόεδρος του FX πάντως τόνισε ότι θα απευθυνθεί στο ζεύγος του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον προκειμένου να αφηγηθούν και τη δική τους πλευρά της ιστορίας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ