4 ΣΧΟΛΙΑ

Τα άκουσαν από τον κόσμο οι παίκτες

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πήγαν μπροστά από τη θύρα των Ενωσιτών και κάθισαν εκεί αρκετά λεπτά ακούγοντας τα παράπονά τους

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο και οι παίκτες της σε μία ιδιαίτερη κίνηση μετά το τέλος του αγώνα πήγαν μπροστά στον κόσμο τους και σε μία κίνηση απολογητική κάθισαν μπροστά τους για αρκετά λεπτά. Αρχικά οι οπαδοί βλέποντας τους παίκτες να πλησιάζουν προς το μέρος τους τους ζητούσαν με χειρονομίες να φύγουν. Όμως οι ποδοσφαιριστές κάθισαν μπροστά τους ακούγοντας όλες τις (δικαιολογημένες) διαμαρτυρίες και στο τέλος χειροκρότησαν και για την παρουσία τους στο Αγρίνιο. Επίσης, υπήρξαν κάποιοι διάλογοι προσωπικοί του κόσμου με τους Σιμόες, Μάνταλο, Τσόσιτς και άλλους. «Ρε παιδιά γιατί τέτοια χάλια; Εμείς εδώ θα είμαστε δίπλα σας. Μην τα παρατάτε», ήταν μερικά απ’ όσα ακούστηκαν. Τελευταίος για τα αποδυτήρια έφυγε ο Σιμόες, ακούγοντας από τον κόσμο να τραγουδάει τον ύμνο της ομάδας.  


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
stratos1973 - 25/11/2018 07:25

Ξερω ένα καλό προπονητή!!! Μανόλο Χιμένεθ παιδά

Τον λένε.... είναι ελεύθερος τώρα δεν είναι σε κάποια ομάδα...και πήρε πρωτάθλημα πέρσι με μια ομάδα στην Ελλάδα...

Centeno - 24/11/2018 22:35

Συγχαρητήρια στους ΑΕΚτζήδες που βρέθηκαν στο Αγρίνιο και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν!

Lalos21 - 24/11/2018 21:29

Μπράβο στους παίκτες που είχαν τα κάκαλα και πήγαν στον κόσμο. Το μόνο πράγμα που τους αναγνωρίζω σήμερα! Δεν μπορεί να υπάρχει άλλο περιθώριο... Ο Μαρίνος πρέπει να φύγει! Η ομάδα σέρνεται! Δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτό το χάλι!

aliceaek - 24/11/2018 21:22

Α ρε Σιμοες...

ΕΠΟΜΕΝΟ