Ιταλία και Ισπανία έδωσαν τεράστια μάχη, με φόντο ακόμη και την πρώτη θέση του Γ’ ομίλου, στο τέλος θριάμβευσαν οι τυπικά γηπεδούχοι (67-63) που πλέον χρειάζονται νίκη επί της Κύπρου και ήττα της Ελλάδας από τους Ισπανούς για να βρεθούν στην κορυφή.
Η ομάδα του Τζανμάρκο Ποτσέκο μπήκε στο ματς με 0/12 σουτ και βρέθηκε στο -13 (0-13), έκανε όμως συγκλονιστική προσπάθεια και με κορυφαίους τους Ντιουφ – Νιάνγκ (αποχώρησε με διάστρεμμα) πήρε το αποτέλεσμα. Χρειάστηκε φυσικά και το κρύο αίμα του Μάρκο Σπίσου, που έβαλε βολές για το 64-63 και ακόμη ένα ζευγάρι για το 66-63 στα 14.1″.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-18, 30-36, 49-47, 67-63
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!