Με γκολ του Σοφιάν Άμραμπατ, στις καθυστερήσεις, η Φενέρμπαχτσε νίκησε 3-2 την Τράμπζονσπορ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να πανηγυρίζει έξαλλα το νικητήριο γκολ της ομάδας του.
Μετά το παιχνίδι, ο Πορτογάλος προπονητής τα έβαλε με τη διαιτησία και το... σύστημα. Όπως τόνισε ο Μουρίνιο: "Δεν θέλουμε ξανά αυτόν τον διαιτητή στους αγώνες μας. Σήμερα MVP ήταν ο Ατίλα Καραογκλάν (σ.σ ο VAR του ματς). Δεν τον είδαμε στο γήπεδο, αλλά ήταν ο διαιτητής του αγώνα. Κατάφερε να γίνει ο πιο σημαντικός στον αγώνα, ενώ ήταν αόρατος. Μιλάω για όλους τους οπαδούς της Φενέρ όταν λέω ότι δεν θέλουμε ξανά αυτόν τον διαιτητή ούτε στο VAR, ούτε στο γήπεδο".
Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος, στον ίδιο τόνο, είπε πως "παλεύουμε κόντρα στο σύστημα. Μου είχαν πει για την Τουρκία. Δεν το πίστευα, αλλά είναι ακόμα χειρότερα από αυτό που μου είπαν. Είναι δύσκολο. Παίζουμε απέναντι σε καλούς αντιπάλους, αλλά παίζουμε και κόντρα στο σύστημα. Αυτό είναι το πιο δύσκολο. Παίξαμε κόντρα στο VAR και το σύστημα. Για αυτό πανηγυρίσαμε τόσο έντονα στο τέλος. Νικήσαμε κάποιους πολύ δυνατούς ανθρώπους.
Δεν θα τα παρατήσουμε. Είμαι θυμωμένος με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε που με έφεραν εδώ, μου είπαν μόνο τα μισά. Αν μου τα έλεγαν όλα, δεν θα ερχόμουν. Αν το σύστημα γίνει πιο δυνατό, τα λόγια μου θα εξαφανιστούν".
Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Απρίλιο, η Φενέρ, θέλοντας να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία, αποφάσισε να παίξει στο Super Cup Τουρκίας κόντρα στην Γαλατάσαραϊ με την U-19, η οποία μάλιστα είχε αποχωρήσει από το γήπεδο με τη σύμφωνη γνώμη των διοικούντων, όταν ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!