0 ΣΧΟΛΙΑ

Βαλμπουενά: Ήθελα να επιστρέψω στη Μαρσέιγ

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού γύρισε πέντε χρόνια πίσω

Ο Ματιέ Βαλμπουενά εξήγησε πως όταν αποχώρησε από την Ντιναμό Μόσχας, το 2015, κύρια επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Μαρσέιγ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει καθώς κατέληξε στη Λιόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Football Club de Marseille», ο 35χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, τόνισε: "Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στην Μαρσέιγ, αλλά πήγα στη Ρωσία και πήγαν καλά τα πράγματα τον πρώτο χρόνο. Όχι όμως και τον δεύτερο. Έτσι για μένα ήταν περίπλοκο, είτε δεν θα έπαιζα πια, ή έπρεπε να βρω μια άλλη ομάδα

Δεν αισθάνθηκα πραγματικό ενδιαφέρον από τη διοίκηση της Μαρσέιγ για να γυρίσω, ενώ πραγματικά ήθελα να επιστρέψω. Από την πλευρά της, η Λιόν μου πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αποφάσισα να υπογράψω εκεί, είναι εντελώς ανθρώπινο, γιατί ήμουν μόνος στη Ρωσία, όπου δεν ήξερα κανέναν. Μου άρεσε ο χρόνος μου στη Λιόν, ακόμα κι αν δεν ήταν εύκολο το πρώτο έτος. Το δεύτερο ήταν πολύ καλό. Αλλά, πάντα έλεγα, ακόμα και όταν ήμουν στη Λιόν, ότι η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι απογοητευμένος που οι άνθρωποι νομίζουν ότι τους πρόδωσαν πηγαίνοντας στη Λιόν".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ