4 ΣΧΟΛΙΑ

Δημάτος: Με απόφαση Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας του ανήκει δικαιωματικά, τώρα όμως «μένουμε σπίτι»! (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την σπουδαία και συμβολική κίνηση του Τίγρη να δοθεί το πρώτο διαρκείας στον Ενωσίτη παππού αλλά παράλληλα με τη σημείωση πως θα υπάρχουν αυστηρές συστάσεις για να μην επαναληφθεί η παραβίαση των μέτρων

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω ανάρτησης στα social media ο Ανδρέας Δημάτος για την σπουδαία πρωτοβουλία της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη να δοθεί το πρώτο διαρκείας της Αγιά Σοφιάς στον Ενωσίτη παππού που το πρωί πήγε να δει τα έργα στην Αγιά Σοφιά με αποτέλεσμα να τον σταματήσει η Αστυνομία και να του επιβάλει το πρόστιμο των 150 ευρώ. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ομάδας σχολίασε αυτήν την κίνηση,γράφοντας “το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά.!Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας”, αλλά παράλληλα με τη σημείωση πως θα υπάρχουν αυστηρές συστάσεις για να μην επαναληφθεί η παραβίαση των μέτρων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

Το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών!

Με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά.!Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας!

Για αυτό μπορεί μεν ως ΠΑΕ ΑΕΚ να του καλύπτουμε το διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας, όπως ήδη τον ενημερώσαμε, αλλά ζητήσαμε από τους δικούς του να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις να μην το επαναλάβει παραβιάζοντας το δικό του πρόγραμμα, που... περιελάμβανε δύο επισκέψεις την εβδομάδα.στον ιερό και για εκείνον τόπο. Εκεί που λάτρεψε την ομάδα του!

Την ίδια σύσταση απευθύνουμε και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας. Το γήπεδό μας είναι εκεί, θα είναι εκεί και θα στεγάσει τα όνειρά μας.

Τώρα προέχει η υγεία όλων μας και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια.
Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά» δεν εμπίμπτει στις εξαιρέσεις του νόμου για την απαγόρευση κυκλοφορίας...
 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
an0nymous - 10/4/2020 15:38

Μπράβο στον Τίγρη, μπράβο στον κ.Δημάτο, μπράβο στην ΠΑΕ!!! Αυτό είναι ΑΕΚ!

Vasilis_Constructor - 10/4/2020 15:30

Μπράβο Ανδρέα. Ξέρεις εσύ... ;)

naupigos - 10/4/2020 15:18

Mαγκας ο Τιγρης !!!!!!!!!!!!!!!

naupigos - 10/4/2020 15:17

Mαγκας ο Τιγρης !!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ