0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Σταντάρ Λιέγης καθησυχάζει για την αδειοδότηση

Η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης έσπευσε να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές της για το θέμα της αδειοδότησης και την είδηση πως θα υποβιβαστεί στην τέταρτη κατηγορία

Η Σταντάρ Λιέγης απέτυχε να εξασφαλίσει την αδειοδότησή της από την αρμόδια επιτροπή της βελγικής ομοσπονδίας και πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Η διοίκηση με μήνυμα της στους παίκτες τους διαβεβαίωσε πως θα λυθεί το θέμα, αλλά οι παίκτες ανησυχούν και αρκετοί σκέφτονται να ζητήσουν μεταγραφή. 

Μεταξύ αυτών και ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος μεταγράφηκε στην ομάδα της Λιέγης από τον Ολυμπιακό: «Μιλήσαμε με την ομάδα και μας καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και θα πάρουν την άδεια. Δεν ξέρω τώρα, θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει όρος, όπως και σε άλλους παίκτες, να μείνω ελεύθερος αν υποβιβαστεί η ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά μακάρι να έρθει μία πρόταση, θα το ήθελα. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία για να κάνω το βήμα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα» τόνισε ο Κύπριος άσος.

Ροβόλημα με τις αδειοδοτήσεις τους έχουν και οι Οστάνδη, Μουσκρόν, ενώ τέσσερις σύλλογοι της Β' Κατηγορίας (Λόκερεν, Ρόζελαρ, Βιτρόν και Λομέλ) δεν έχουν επαρκή στοιχεία για να εξασφαλίσουν τις άδειες συμμετοχής τους στο επόμενο πρωτάθλημα και οδεύουν επίσης για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ