0 ΣΧΟΛΙΑ

Στο ΟΑΚΑ και τη νέα σεζόν ο ΠΑΟ

Ελάχιστες οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο τη νέα αγωνιστική περίοδο

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως είναι ελάχιστες ή μηδαμινές οι πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να αγωνίζεται στη Λεωφόρο, τη νέα σεζόν, αφού ο κοροναϊός άλλαξε τα δεδομένα.

Προ πανδημίας, υπήρχε σοβαρή σκέψη για να φύγουν οι "πράσινοι" από το ΟΑΚΑ και να επιστρέψουν στην ιστορική έδρα της ομάδας. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο και τη νέα αγωνιστική περίοδο

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, μια μετακόμιση στη Λεωφόρο θα επιβάρυνε τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ για τη νέα σεζόν στερώντας χρήματα από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο "Απόστολος Νικολαΐδης", θα ήταν αναγκαίο να γίνουν παρεμβάσεις για την λειτουργικότητα του γηπέδου και νέα σπορά χλοοτάπητα, έργα για τα οποία θα απαιτείτο ένα ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, η προοπτική να γίνει απόσβεση αυτού του ποσού μέσα από την ενοικίαση σουιτών στη Λεωφόρο δεν υπάρχει πλέον, καθώς με την οικονομική κρίση που επίκειται μοιάζει αδύνατο να βρεθούν οικονομικά επιφανείς φίλοι της ομάδας που θα δώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, τη στιγμή που πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος για παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κοροναϊού.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ