0 ΣΧΟΛΙΑ

Πορτογαλία: Σκέψεις για διεξαγωγή όλων των αγώνων στο Αλγκάβρε

Η A Bola αποκαλύπτει ένα από τα σενάρια που εξετάζει η πορτογαλική λίγκα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όταν αυτό καταστεί εφικτό

Μια από τις υποθέσεις που εξετάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, όταν αυτό καταστεί δυνατό, αποκαλύπτει η A Bola, που αναφέρει ότι το σενάριο είναι όλες οι ομάδες να συγκεντρωθούν στην περιοχή Αλγκάρβε, στα νότια της χώρας, και να παίξουν εκεί ένα μεγάλος μέρος των παιχνιδιών, όλα κεκλεισμένων των θυρών. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πλάνο είναι να απομονωθούν όλοι στα ξενοδοχεία της περιοχής και να επωφεληθούν από τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η Λίγκα παρουσίασε αυτό το υποθετικό σχέδιο για την ολοκλήρωσή της, που εξαρτάται, βέβαια, από την εξέλιξη της πανδημίας του κοροναϊού.

Στόχος είναι οι ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις στις αρχές Μαΐου, με ένα είδος μίνι προετοιμασίας, για να επιστρέψουν στη δράση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα και να τελειώσει το πρωτάθλημα μέχρι τις 18 και 19 Ιουλίου, με δύο εμβόλιμες αγωνιστικές στις 10 Ιουνίου και 1 Ιουλίου. Ο τελικός του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο, κατά πάσα πιθανότητα θα προγραμματιστεί για τις 25 ή 26 Ιουλίου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ