1 ΣΧΟΛΙΑ

Λίνεκερ: Μην κατακρίνεται τους παίκτες

Ο τηλεπαρουσιαστής και πρώην παίκτης, Γκάρι Λίνεκερ, πιστεύει ότι θα πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος στους ποδοσφαιριστές να εξετάσουν τις μειώσεις των μισθών λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σπεύσει να κατακρίνουν τους παίκτες της Premier League για το γεγονός ότι έχουν καθυστερήσει να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού. Ένας από αυτούς ήταν και ο πολιτικός Ντέιβιντ Λαμί, που χαρακτήρισε εγκληματικό το γεγονός ότι η Τότεναμ προχώρησε σε περικοπές σε 400 εργαζόμενους, αλλά άφησε ανέγγιχτους τους ποδοσφαιριστές της. Ο Γκάρι Λίνεκερ, πρώην παίκτης και νυν τηλεπαρουσιαστής, απάντησε, ζητώντας υπομονή, αλλά και κατανόηση για τους παίκτες.

«Δεν είναι εγκληματικό. Γεγονός είναι ότι οι παίκτες δεν προπονούνται μαζί. Άρα χρειάζεται χρόνος για να οργανωθεί μία συνάντηση. Είναι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς θέλουν να βοηθήσουν αλλά δε ξέρουν πώς ή ανησυχούν ότι θα χαράξουν ένα μοναχικό δρόμο. Ας τους δώσουμε μία ευκαιρία να αντιδράσουν πριν τους κατακρίνουμε», τόνισε ο παλαίμαχος Άγγλος, μιλώντας στο Sky News. «Είναι τώρα στο χέρι των παικτών το πως θα απαντήσουν. Ας τους αφήσουμε, όμως, μία ευκαιρία να αντιδράσουν πριν τους δικάσουμε, όπως το κάνουμε συνέχεια τις τελευταίες μέρες. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα ο εύκολος στόχος αλλά τι κάνουν οι μεγάλοι επιχειρηματίες; Κανείς δε νοιάζεται για αυτούς. Στους ποδοσφαιριστές, όμως, που κάνουν τόσο καλό στην κοινότητα χωρίς να γίνει γνωστό πολλές φορές, που προσπαθούν να περάσουν μηνύματα, ασκείται κριτική. Συνεπώς ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν. Θα είμαι πρώτος που θα τους κριτικάρω αν μείνουν αδρανείς», πρόσθεσε.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
mono_aek_r21 - 5/4/2020 08:48

κατακρίνεται -> κατακρίνετε

ΕΠΟΜΕΝΟ