0 ΣΧΟΛΙΑ

Σε καραντίνα λόγω κοροναϊού ο Joe Exotic!

Πιθανότατα νοσεί και ο ίδιος από τον Covid-19

Σε καραντίνα λόγω κοροναϊού βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Joe Exotic, τον οποίο γνωρίσαμε από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Netflix, ενώ αναφορές κάνουν λόγο ότι είναι θετικός στον  .

Ο 57χρονος Joe Exotic, που εκτίει ποινή 22 ετών, στις αρχές Μαρτίου μεταφέρθηκε από μια μικρότερη φυλακή της πολιτείας στις ομοσπονδιακές φυλακές του Τέξας. Ωστόσο τέθηκε αμέσως σε απομόνωση καθώς υπήρξαν κρούσματα κοροναϊού στην φυλακή απ’ όπου μεταφέρθηκε. Νέες αναφορές ωστόσο κάνουν γνωστό ότι ο «TigerKing» νοσεί από τον κοροναϊό.

Ο σύζυγός του μάλιστα, Ντίλον Πάσατζ, αναφέρει ότι πριν την μεταφορά του μιλούσαν πολλές φορές καθημερινά ωστόσο από την στιγμή που μεταφέρθηκε στην ομοσπονδιακή φυλακή τέθηκε σε καραντίνα και δεν έχουν ξαναμιλήσει.

Ποιος είναι ο Joe Exotic;

Όσοι έχετε Netflix θα έχετε ήδη παρατηρήσει το πρόσωπο του Tiger King ή αλλιώς Joe Exotic, ενός περίεργου τύπου με ξανθιά… χαίτη και αφέλειες. Είναι ο πρωταγωνιστής ενός νέου ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας που θα σας καθηλώσει. Όσοι δεν έχετε δει ήδη το ντοκιμαντέρ δεν πρέπει να χάσετε χρόνο καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με μια απόλυτα παρανοϊκή ιστορία και ένα εξίσου παρανοϊκό κόσμο.

Στο κέντρο όλων βρίσκεται φυσικά ο JoeExotic, ιδιοκτήτης ιδιωτικού ζωολογικού κήπου με τίγρεις, λιοντάρια και άλλα άγρια ζώα, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει με συμβόλαιο θανάτου μια «αντίπαλό» του ιδιοκτήτρια ζωολογικού κήπου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι καθόλου τόσο απλά!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ