0 ΣΧΟΛΙΑ

Μπουλούτ: Δεν έχουμε κρούσμα κοροναϊού στην Αλάνιασπορ

Ο τεχνικός της Αλάνιασπορ, Ερόλ Μπουλούτ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει την έξαρση του κοροναϊού, αλλά και στις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο για τον πάγκο της Φενερμπαχτσέ

Η Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν ευρισκόμενη στην έκτη θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η έξαρση του κοροναϊού είχε ως συνέπεια την διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας στη γειτονική χώρα με τον προπονητή του συλλόγου και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ερόλ Μπουλούτ να εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο προπονούνται πλέον οι παίκτες του.

«Όταν προέκυψε το πρόβλημα με τον κοροναϊό, στείλαμε ποδήλατα στα σπίτια των ποδοσφαιριστών. Θέλαμε να δουλεύουμε από το σπίτι ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Έτσι προσπαθούμε να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα. Δεν έχει βρεθεί κανένας παίκτης θετικός στην ομάδα.

Απ ' όσο γνωρίζω υπάρχουν μόνο 1-2 κρούσματα στην πόλη. Κανένας παίκτης δεν ήθελε να φύγει. Ρώτησαν για τον κοροναϊό και ο γιατρός τους έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Όλοι δουλεύουν από το σπίτι και είμαστε μια χαρά».

Ο 45χρονος τεχνικός παράλληλα σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν ως βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Φενερμπαχτσέ.

«Το πιο σημαντικό είναι τι προπονητή θέλουν να φέρουν. Η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για δύο χρόνια αλλά δυστυχώς δεν έχει πετύχει αυτό που ήθελαν. Είμαι προπονητής της Αλάνιασπορ αυτή τη στιγμή.

Ελπίζω να ολοκληρώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχω κάνει κάποια συνάντηση με την Φενερμπαχτσέ, ούτε έχω δεχθεί πρόταση. Όπως είπε και ο πρόεδρος μας είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μας και στους στόχους που θέσαμε».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ