0 ΣΧΟΛΙΑ

Μποροβήλος: Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τις 10-15 Ιουλίου

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε πως εάν το πρόβλημα με τον κοροναϊό επιδεινωθεί, τότε θα διακοπεί το πρωτάθλημα

Για τα δεδομένα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Metropolis.

«Η δουλειά του ποδοσφαιριστή είναι τέτοια που χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα να προετοιμαστεί για να παίξει. Στην τηλεδιάσκεψη θέλουμε να δούμε και να συζητήσουμε πως έχει διαμορφωθεί η υπάρχουσα κατάσταση, δεν ξέρω για πόσο θα πάει έτσι η όλη κατάσταση. Δεν μπορούμε να παίζουμε μπάλα μετά τις 10-15 Ιουλίου γιατί είναι δύσκολο με τις θερμοκρασίες και γιατί θα καταστρέψουμε και την επόμενη χρονιά. Αν το πρόβλημα με τον κορονοϊό χειροτερέψει κι άλλο, θα αναγκαστούμε να οδηγηθούμε στην διακοπή. Είμαστε σε μια κατάσταση εμπόλεμη και ανάλογα τις συνθήκες θα κληθούμε να αποφασίσουμε τι θα γίνει», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης.

Και συνέχισε. «Δεν θα γίνει αλλαγή του format της διοργάνωσης γιατί θα πάμε κόντρα στην προκήρυξη. Αν οι ομάδες δεν έχουν αγώνες, τότε λογικό είναι να υπάρξουν κάποιες οικονομικές συνέπειες και για τους εργαζόμενους, όπως είναι οι ποδοσφαιριστές».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ