0 ΣΧΟΛΙΑ

Ιδιοκτήτης Σαμπντόρια: Για μένα έχει τελειώσει η σεζόν

Πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει τρόπος να ολοκληρωθεί η φετινή Serie A και ότι θα πρέπει ν’ ακυρωθεί ασυζητητί δήλωσε (και) ο ιδιοκτήτης της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο

Στο πλευρό όσων θεωρούν ότι είναι αδύνατη η ολοκλήρωση της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ιταλία τάχθηκε ο Μάσιμο Φερέρο. «Η Serie A της επόμενης χρονιάς θα πρέπει να είναι ίδια με τη φετινή. Για μένα η σεζόν τελειώνει εδώ», σημείωσε ο ιδιοκτήτης της Σαμπντόρια αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεχιστούν τα παιχνίδια (αν και εφόσον ξεπεραστεί η τραγωδία στη χώρα με τον κορωνοϊό).

Σημειώνοντας λοιπόν ότι θα πρέπει το επόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 22 ομάδες (χωρίς υποβιβασμούς από τη Serie A και με προβιβασμό δυο από τη Serie B), κατέληξε: «Μπορούμε να κάνουμε μία υπόθεση, να πάρουμε προθεσμία ενός μήνα για να προετοιμαστούμε από τις 4 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου. Θα παίξουμε 12 παιχνίδια, θα φτάσουμε ως τον Αύγουστο. Τι θα συμβεί με την επόμενη σεζόν; Ας αρχίσουμε να μιλάμε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο λοιπόν, όχι γι' αυτήν».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ