0 ΣΧΟΛΙΑ

Φάμπρεγας: Κανείς από την Άρσεναλ δεν μου απάντησε

Ο Ισπανός μέσος μίλησε για την επιθυμία του, το 2014, να επιστρέψει στην ομάδα του Λονδίνου

Ο Σεσκ Φάμπρεγας αποκάλυψε πως το 2014 που έφυγε από τη Μπαρτσελόνα, ήθελε να επιστρέψει στην Άρσεναλ, αλλά, όπως ισχυρίζεται, κανείς από την ομάδα του Λονδίνου δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά μαζί του και κάπως έτσι ο Ισπανός μέσος πήγε στη Τσέλσι.

Όπως τόνισε ο Σεσκ Φάμπρεγας σε podcast: "Ο εκπρόσωπός μου, Ντάρεν Ντέιν, μίλησε με τον Αρσέν, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση. Ούτε εκείνος, ούτε ο Ιβάν Γαζίδης τότε έδωσαν κάποια απάντηση. Τους είχαμε δώσει μια εβδομάδα για να το σκεφτούν και να μας πουν αλλά δεν είχαμε καμία ανταπόκριση. Δεν ασχολήθηκαν. Αν ήταν έτσι θα μπορούσαν μέσα σε τρεις ώρες να μας πουν ότι δεν θέλουν για να μιλήσω κι εγώ με άλλες ομάδες.

Έπειτα μίλησα με τον Μουρίνιο αν και το θεωρούσα τρομερά δύσκολο να πάω στην Τσέλσι και να δουλέψω με εκείνον αφού είχα παίξει στην Άρσεναλ ή ήμουν στη Μπαρτσελόνα κι εκείνος στη Ρεάλ. Κι όμως, μετά το ραντεβού που κάναμε είπα 'Αυτό είναι, θέλω να πάω στην Τσέλσι'. Δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο τα λεφτά. Όσα μου είπε ο Μουρίνιο με έπεισαν να παίξω στην Τσέλσι".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ