0 ΣΧΟΛΙΑ

Πετρούνιας: Ήλπιζα να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ως σημάδι επιστροφής στην κανονικότητα

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους υπογράμμισε πως ορθά έκανε η ΔΟΕ και αποφάσισε αναβολή των Αγώνων

Η προστασία των αθλητών και των φιλάθλων προέχει έναντι της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος δεν έκρυψε πως ήλπιζε στο να γίνουν οι Αγώνες, ως σημάδι επιστροφής στην κανονικότητα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους τόνισε: "Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι είναι πολύ λυπηρό, για εμάς τους αθλητές και τον κόσμο, που αναβλήθηκαν, κυρίως για όσα πρεσβεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Περιμέναμε και πιστεύαμε κάποιοι αθλητές ότι θα γίνουν, αν και πρώτα προέχει η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών και του κόσμο, ως ένα σημάδι για την επιστροφή στην κανονικότητα και την επόμενη μέρα. Είχα μία μικρή ελπίδα ότι όλο αυτό θα πάει καλύτερα, αλλά σίγουρα ορθά έπραξε ο κ. Μπαχ, αφού η έξαρση δεν είναι ελεγχόμενη και ελπίζουμε σύντομα αυτό να συμβεί".

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας είπε, επίσης, πως "θέλω να πιστεύω και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα γίνει ξανά η πρόκριση από την αρχή. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το Αζερμπαϊτζάν, ήμουν με το ένα πόδι στην πρόκριση ή περιμέναμε κάποιες ανακοινώσεις. Τώρα θα γίνει νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα έχω περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστώ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα πάω πιο δυνατός και πιο έτοιμος και θα πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής με βλέψεις για ένα μετάλλιο".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ