1 ΣΧΟΛΙΑ

Βασιλακόπουλος: Εκεί κατάντησε το Παγκόσμιο Μπάσκετ

Σε… λάθος άνθρωπο διαμαρτύρεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ, για το ότι τα ματς των εθνικών ομάδων και της Ευρωλίγκας, διεξάγονται ίδιες μέρες και ώρες

Με επιστολή του, προς τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για ευθύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, για το ότι οι αγώνες της Εθνικής Ανδρών, γίνονται ίδιες μέρες και ώρες, με τα ματς της Ευρωλίγκας.

Βέβαια, υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ σωστά έθεσε το θέμα αυτό, αλλά σε… λάθος άνθρωπο. Κι αυτό διότι τα «παράθυρα» της FIBA και τα ματς της Ευρωλίγκας, διεξάγονταν μαζί και πριν καν αναλάβει πόστο ο Ανδρέας Ζαγκλής, στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Άλλωστε, η Ευρωλίγκα αρνείται να αλλάξει το καλεντάρι της και δεν σέβεται τις εθνικές ομάδες.

Για την… ιστορία, η επιστολή του Βασιλακόπουλου στον Ζαγκλή, αναφέρει τα εξής: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την οργάνωση του Παγκόσμιου Μπάσκετ μιας και την ίδια μέρα που σε αγώνα πρόκρισης παίζει η Ελλάδα με την Βοσνία Ερζεγοβίνη,  γίνεται και ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ρεάλ. Τονίζω, ίδια μέρα και ίδια ώρα και μην μου πείτε ότι δεν έχετε ευθύνη. Εκεί κατάντησε το Παγκόσμιο Μπάσκετ. Αλλά αυτό θα συζητηθεί με τα αρμόδια όργανα».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
chrap21 - 25/2/2020 01:29

Ου γαρ έρχεται μόνον...

ΕΠΟΜΕΝΟ