1 ΣΧΟΛΙΑ

Η δεύτερη σεζόν του Witcher ξεκίνησε γυρίσματα

Η μεταφορά του παιχνιδιού «TheWitcher» από το Netflix προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές, ωστόσο σίγουρα η πλατφόρμα βγήκε κερδισμένη και γι’ αυτό έσπευσε να ανανεώσει τη σειρά και για έναν δεύτερο κύκλο με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν προγραμματίζεται μέσα στο 2021 και φυσικά ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει στον ρόλο του Γκέραλτ της Ρίβια, γνωστού κι ως Γητευτή, και τον ακολουθούν η Ανια Τσαλότρα στον ρόλο της μάγισσας Γιένεφερ, η Φρέγια Αλαν στον ρόλο της πριγκίπισσας Σίρι και ο Τζόι Μπάτεϊ στον ρόλο του βάρδου Τζάσκιερ.

Από την άλλη, θα δούμε και άλλους χαρακτήρες να εμφανίζονται. Συγκεκριμένα, έρχεται ο Κρίστοφερ Χιβτζου- ο Τόρμουντ από το «Game of Thrones»- στον ρόλο του Νίβελεν,  ενός καταραμένου άντρα ο οποίος ζει στο δάσος κοντά στη Μούριβελ της Ρεντάνια, ο Γιάσεν Ατούρ στον ρόλο του Κόεν, η Αγκνες Μπιόρν στον ρόλο της Βαρίνα, ο Πολ Μπούλιον στον ρόλο του Λάμπερτ, ο Θιού Ερστεντ Ρασμούσεν στον ρόλο του Εσκελ, η Αΐσα Φαμπίεν Ρος στον ρόλο της Λύδια και η Μέσια Σίμσον στον ρόλο της Φραντσέσκα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
subtlety21 - 23/2/2020 22:25

hhhmmmmm.........

ΕΠΟΜΕΝΟ