0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο εννιάχρονος που έπεσε θύμα bullying αποθεώθηκε στο All-Stars game του ράγκμπι (VIDEO)

Ο μικρος που έκλαιγε λεγοντας ότι θέλει να αυτοκτονήσει δέχεται την αγάπη του κόσμου

Ο εννιάχρονος Κουέντεν Μπάιλς από την Αυστραλία είχε σοκάρει πριν λίγες μέρες όλον τον πλανήτη, όταν κλαίγοντας γοερά ζητούσε ένα μαχαίρι για να σκοτωθεί  ύστερα από το άγριο bullyingπου είχε υποστεί από τους συμμαθητές του στο σχολείο.

Ο μικρός γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό και η μητέρα του κατέγραψε σε ένα βίντεο τον γιο της κάνοντας γνωστή την ιστορία του. Η συμπαράσταση από όλον τον κόσμο ήταν αυτόματη.

«Θέλω οι άνθρωποι – οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, οι δάσκαλοι – να καταλάβουν ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του bullying. Οπότε μπορεί να εκπαιδεύσετε σωστά τα παιδιά σας; Τις οικογένειές σας; Τους φίλους σας; Αναρωτιέστε ακόμα γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν;» είχε γράψει η μητέρα του 9χρονου στο βίντεο.

Αφού η ιστορία του έγινε γνωστή, χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να στείλουν ένα θετικό μήνυμα στο μικρό, ανάμεσά τους και αρκετοί διάσημοι.  Μάλιστα, ο μικρός Κουέντεν βρέθηκε στο πλευρό της εθνικής ομάδας All-Stars του αυστραλιανού ράγκμπι, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Ο Κουέντεν «άνοιξε» το χορό στο Cbus Super Stadium, στο οποίο εισήλθε κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της Τζόελ Τόμπσον με τον κόσμο να καταχειροκροτεί και να τον αποθεώνει!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ