0 ΣΧΟΛΙΑ

Έχασε το δαχτυλίδι της στις ΗΠΑ πριν από 47 χρόνια και βρέθηκε τώρα θαμμένο στην Φινλανδία!

Κανείς δεν ξέρει πώς έφτασε τόσο μακριά

Ένα δαχτυλίδι ανακαλύφθηκε 47 χρόνια αφού η ιδιοκτήτριά του το είχε χάσει στις ΗΠΑ και μάλιστα βρέθηκε μυστηριωδώς στην… Φινλανδία!

Η Ντέμπρα Μακένα είχε ξεχάσει το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο σύζυγός της το 1973 σε ένα κατάστημα στο Μέιν του Πόρτλαντ στις ΗΠΑ. Τότε ήταν μαθήτρια στο Γυμνάσιο Μορς και το δαχτυλίδι ανήκε στον φίλο της Σον, με τον οποίο έβγαιναν σε όλη την σχολική περίοδο και στο κολέγιο, ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκαν.

Τελικά, χωρίς κανείς να ξέρει το πώς, το δαχτυλίδι βρέθηκε θαμμένο 20 εκατοστά κάτω από τη γη μετά από 47 χρόνια στην Φινλανδία από έναν μεταλλουργό, ο οποίος αναζητούσε μέταλλα με έναν ανιχνευτή.

Ο Μάρκο Σάρινεν που βρήκε το δαχτυλίδι είδε πάνω του χαραγμένα τα στοιχεία του σχολείου και της τάξης του 1973 και επικοινώνησε με τον σύλλογο αποφοίτων, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσδιορίσει τον ιδιοκτήτη του δαχτυλιδιού, δεδομένου ότι έφερε την ημερομηνία αποφοίτησης και τα αρχικά S.M.

Δυστυχώς,  σύζυγος της Μακένα απεβίωσε το 2017, μετά από 6 χρόνια μάχης με τον καρκίνο εχοντας πάντα στο πλευρό του την Ντέμπρα ως την τελευταία στιγμή.

H Mακένα, 63 ετών σήμερα, όπως λέει έκλαψε όταν είδε ξανά το δαχτυλίδι.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που είναι καλοί και χρειαζόμαστε περισσότερους από αυτούς», δήλωσε η Μακένα και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πώς το δαχτυλίδι που χάθηκε στις ΗΠΑ βρέθηκε σε δάσος στην Φινλανδία.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ