9 ΣΧΟΛΙΑ

Αρκούδης (Μέλος ΕΕΑ): Όλες οι ψηφοφορίες είχαν ξεκάθαρο αποτέλεσμα, ο Αυγενάκης μας προσβάλει χωρίς να ξέρει! (AUDIO)

Αποκαλύψεις από το μέλος της Επιτροπής που εισηγήθηκε τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Συνέντευξη-κόλαφος του Ηλία Αρκούδη, μέλους της ΕΕΑ! Ο οποίος εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που για την ιστορία, στην πλειοψηφία της είναι ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε με ισχυρή... πλειοψηφία (4-1), στην έκδοση απόφασης υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης για το βαρύτατο παράπτωμα της πολυιδιοκτησίας, μέχρι να… εμφανιστεί βεβαίως η παρέμβαση της Κυβέρνησης που ρίχνει σωσίβιο σωτηρίας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Αρκούδης, αφού διευκρινίζει πως όλες οι ψηφοφορίες είχαν ξεκάθαρο αποτέλεσμα, εν συνεχεία περνά στην... αντεπίθεση εναντίον του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για όσα είπε ο τελευταίος κατά της ΕΕΑ μετά την απόφαση, σημειώνοντας: “Αυτό που είπε ο υπουργός μας προσβάλλει. Εκτίθεται ο ίδιος. Που ξέρει το σκεπτικό μας αν είναι τεκμηριωμένο ή όχι; Έπρεπε να κλείσουμε τα μάτια; Επειδή λέγεται ΠΑΟΚ; Να μην υπάρξει ισονομία; Για όποιον έρθει καταγγελία θα εξεταστεί. Σε όλη μου την ζωή λέω ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται”!

Από εκεί και πέρα ο Ηλίας Αρκούδης, μιλά και για τα άλλα μέλη της ΕΕΑ που έχουν βρεθεί στην επικαιρότητα όπως η κ. Μαρούπα, για παράδειγμα, εξηγώντας πως “Και στις δύο περιπτώσεις η κυρία Μαρούπα είπε ότι τελέστηκε το αδίκημα, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία σε βάρος τους, αλλά ζήτησε να μην υπάρχει ποινή, αν δεν βρούμε κάτι να τιμωρήσουμε τον Μαρινάκη”! Όσο για τις αιχμές που υπάρχουν για τα μέλη της Επιτροπής; “Λένε για τον κ.Τζουλάκη ότι διορίστηκε για αυτήν την δουλειά και αντικαταστάθηκε άλλον. Ψέμα! Ο προηγούμενος πρόεδρος είχε παραιτηθεί τον Μάρτιο και όταν ανέλαβε ο κ.Αυγενάκης έπρεπε να τον αντικαταστήση. Όσο για τον καθηγητή που αντικαταστάθηκε εγώ δεν τους είχα δει ποτέ. Οι υπόλοιποι είμαστε ορισμένοι είτε από τον Κοντονή είτε από τον Βασιλειάδη. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας. Και έκριναν και οι τακτικοί και οι αναπληρωματικοί ότι τελεστήκαν τα αδικήματα”!

Και καταλήγει ο κ. Αρκούδης αναρωτώμενος: “Έπρεπε να κλείσουμε τα μάτια; Επειδή λέγεται ΠΑΟΚ; Να μην υπάρξει ισονομία;” και κάνοντας σαφές πως το πόρισμα της ΕΕΑ με βάσει τον νόμο είναι δεσμευτικό!

Διαβάστε όλην την συνέντευξη στον Yellow Radio 92.8:

Αρχικά ανέφερε:

“Επειδή διακινούνται πολλά και διάφορα ανακριβή από ανθρώπους που δεν πρέπει, κατ’ αρχήν η συνεδρίαση τελείωσε χθες στις 5.15 μ.μ. και χρειάζεται μισή με μια ώρα για να καθαρογραφεί και να μπει στο δελτίο τύπου. Ήταν μεγάλη δεν μπορούσε να βγει νωρίτερα.Κανείς όπως λένε χωρίς να το σκεφτούν, ήθελε να συνδέσει την ανακοίνωση με το παιχνίδι της Τούμπας.

Κατά δεύτερον, όλες οι ψηφοφορίες είχαν ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Οι ψηφοφορίες ήταν οι εξής: Ως προς το κομμάτι της Ξάνθης ήταν 4-1 για την μεταβίβαση, όσον αφορά το ψευδές μετοχολόγιο ήταν ομόφωνη, δηλαδή 5-0.

Η απόφαση σε σχέση με την πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ήταν 4-1. Και στις δύο περιπτώσεις η κυρία Μαρούπα είπε ότι τελέστηκε το αδίκημα, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία σε βάρος τους, αλλά ζήτησε να μην υπάρχει ποινή, αν δεν βρούμε κάτι να τιμωρήσουμε τον Μαρινάκη. Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση για κανέναν, είτε λέγεται Μαρινάκης, Μελισσανίδης κτλ, ίσα-ίσα πρώτος από όλους θα ήθελα να ερευνήσω οποιαδήποτε υπόθεση μαζί της, αλλά πρέπει να προκύπτουν στοιχεία, να μας τα φέρουν”.

Για τα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης:

Αυτό που είπε ο υπουργός μας προσβάλλει. Εκτίθεται ο ίδιος. Που ξέρει το σκεπτικό μας αν είναι τεκμηριωμένο ή όχι; 

Τους νόμους δεν τους βάζουμε εμείς, αλλά η βουλή. Για αυτά τα αδικήματα οι νόμοι λένε ότι υπάρχει υποβιβασμός. Ξεκάθαρα. Οτιδήποτε άλλο και αν κάναμε θα ήταν νομική ακροβασία.

Ας κάνει ότι θέλει η ΕΠΟ, εμείς έπρεπε να κάνουμε αυτό.

Για τις αιχμές που αφήνουν για μέλη της ΕΕΑ:

Λένε για τον κ.Τζουλάκη ότι διορίστηκε για αυτήν την δουλειά και αντικαταστάθηκε άλλον. Ψέμα! Ο προηγούμενος πρόεδρος είχε παραιτηθεί τον Μάρτιο και όταν ανέλαβε ο κ.Αυγενάκης έπρεπε να τον αντικαταστήση.

Όσο για τον καθηγητή που αντικαταστάθηκε εγώ δεν τους είχα δει ποτέ.

Οι υπόλοιποι είμαστε ορισμένοι είτε από τον Κοντονή είτε από τον Βασιλειάδη. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας. Και έκριναν και οι τακτικοί και οι αναπληρωματικοί ότι τελεστήκαν τα αδικήματα.

Έπρεπε να κλείσουμε τα μάτια; Επειδή λέγεται ΠΑΟΚ; Να μην υπάρξει ισονομία; Για όποιον έρθει καταγγελία θα εξεταστεί. Σε όλη μου την ζωή λέω ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται.

Τι έπρεπε να κάνουμε; Nα πούμε ότι “Ο νόμος προβλέπει αυτά, αλλά ο κ.Αυγενάκης θέλει κάτι άλλο οπότε θα βάλουμε άλλη ποινή”;

Το λέω και για τους συναδέλφους μου, που με κόπο με κινδύνους σταθήκαν στο ύψος τους και αποφασίσανε αυτό που αποφασίσανε.

Για το αν είναι δεσμευτικό το πόρισμα της ΕΕΑ:

Με βάσει τον νόμο είναι δεσμευτικό. Τώρα το μεταφέρουμε στην super league και θα κρίνει ο δικαστής. Οι παραβάσεις που προβλέπονται είναι είτε υποβιβασμός είτε αποβολή από όλα τα πρωταθλήματα.

Εμείς δεν θέλουμε να υποβιβαστεί κανένας ΠΑΟΚ, θέλουμε ισονομία.

Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα. Εμείς βγάλαμε με μεγάλη πλειοψηφία τις αποφάσεις μας. Αυτά ήθελα να πω, για να μην πλανώνται διάφορα.

Για τα όσα λέει οι κυβέρνηση:

Εκθέτει τον εαυτό της, όχι εμάς. Όπως είπε και μέλος “Πρέπει να δείξουμε ότι δεν υποχωρούμε, ότι έχουμε αξιοπρέπεια και είτε μικρός είτε μεγάλος θα τιμωρείται”.

Για την εγγυητική της ΚΑΕ:

Όλα καλά, αλλά πρέπει να πληρώσει και τα χρέη του ο Άρης. Ικανοποιήθηκε μόνο ένα μικρό τμήμα. Εύχομαι στα παιδιά που δουλεύουν για τον Άρη το καλύτερο.

Δεν είμαι Αρειανός, αλλά την εποχή του Γκάλη όλοι ήμασταν Άρης, και λυπόμαστε, Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα εφαρμοστούν οι νόμοι.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ioannis64AEK - 28/1/2020 18:29

όλοι νομικοί είναι ρε παιδιά, δεν μπορεί να έβγαλαν την απόφαση από το κεφάλι τους, θα υπάρχουν στοιχεία... Θυμάστε που πέρυσι ο Γεωργίου είχε πει ότι ο Σαββίδης πήρε την Ξάνθη και ύστερα το έκανε γαργάρα και παραιτήθηκε από τον Απόλλωνα; ο κόσμος το είχε τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι... Είναι σκάνδαλο που αλλάζουν το νόμο μόνο για τον ΠΑΟΚ... Τόσες άλλες ομάδες πέσανε... Με αυτή τη λογική και η ΑΕΚ δεν έπρεπε να πέσει γιατί είναι ιστορική ομάδα... Τι μπανανία είναι αυτή ρε παιδιά;

klm73 - 29/1/2020 12:03

εμεις πεσαμε γιατι δεν ειμαστε σαν κι αυτους.τιμη μας και καμαρι μας

stef1970 - 29/1/2020 09:04

Μετά από αυτά τα αίσχη που γίνονται, δεν πιστεύω να υπάρχει δικαστής που θα τιμωρήσει την ομαδα μας για τα επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου προχθές?

Το νου σου Πρόεδρε...

alex_21 - 28/1/2020 19:49

Για μένα αν δεν πέσει ο παοκ πρέπει να αποσύρουμε την ομάδα η να βάλουμε μόνο την κ19. Υπάρχει και ένα όριο. Και αν δεν υπάρξει καμία αντίδραση από την ΑΕΚ τότε καλό είναι να μην πατήσουμε εμείς στο γήπεδο σαν δική μας αντίδραση στην ανυπαρξία της ομάδας μας. Το να είμαστε ο φτωχός συγγενής που δεν μιλάει δεν αρμόζει στο όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ. Αντιδράστε αλλιώς φύγετε. Ως εδώ

alex_21 - 28/1/2020 19:46

Για μενα

john Original - 28/1/2020 19:20

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ...ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ...ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ..ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΜΑΔΕΣ..ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ..ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ;

blueplanet - 28/1/2020 19:16

Δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί της ΕΑΑ κοιμούνται όρθιοι.Να δείτε οι μπουγάτσες που μάθανε Τσώρτσιλ .Ακούστε τι λένε καλώντας για επιστράτευση με τα ραδιόφωνα τους "Οποιος δεν σε σέβεται, πρέπει να σε φοβάται". Μάλιστα!!!

AGAS21 - 28/1/2020 18:43

Δε ντρεπεται η κυβερνηση καθολου;εχει καταντησει ο μπαογκ το κακομαθημενο παιδακι που κλαιει για να του δωσουν αυτο που θελει.δε ντρεπονται στον μπαογκ καθε φορα να προκαλουν εθνικο διχασμο;αη στα τσακιδια πια ρε μιζεροι κομπλεξικοι μπαογκτζηδες.

n_peramos_21 - 28/1/2020 18:24

Δηλαδη κανει καποιος δικαστης καλα την δουλεια του και πεφτουνε να τον φανε..Τετοια πραγματα μονο στις ταινιες με τον Κορλεονε και τον νονο εχω δει και στην πραγματικοτητα διαβασει την εποχη του Αλ Καπονε..Τωρα καταλαβαινω γιατι μας ονομαζουν Κολομβια των Βαλκανιων..

ΕΠΟΜΕΝΟ