0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Ηλίας Κυριακίδης επισκέφτηκε τον συνεργαζόμενο σύλλογο του Δικτύου της ΑΕΚ FC Atlas

Και οι εντυπώσεις ήταν άριστες από τη δουλειά που γίνεται – Όλες οι λεπτομέρειες από τη Διεύθυνση της κιτρινόμαυρης Ακαδημίας

Ένα τριήμερο στην Πάτρα πέρασε από τις 23 έως τις 25 Ιανουαρίου ο Ηλίας Κυριακίδης, επισκεπτόμενος τον συνεργαζόμενο σύλλογο FC Atlas. O Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου της ΑΕΚ βρέθηκε εκεί μαζί με τον προπονητή των ομάδων Κ16 και Κ10 της ΑΕΚ Στέλιο Ορφανίδη και συμμετείχαν σε προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του αχαϊκού συλλόγου από Κ6 μέχρι και Κ16, ενώ παρακολούθησαν και φιλικούς αγώνες.
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας της ΑΕΚ εντυπωσιάστηκαν από το επίπεδο λειτουργίας του FC Atlas που παρέχει στα παιδιά δυνατότητα προπόνησης σε τρία διαφορετικά γήπεδα! Την Πέμπτη και την Παρασκευή συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα από τις 3.30 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο συνεργάστηκαν με το τεχνικό επιτελείο των ομάδων στην καθοδήγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών των ομάδων Κ6, Κ12 και Κ14 στους αγώνες που έδωσαν.
Η επίσκεψη των κ. Κυριακίδη-Ορφανίδη συνδυάστηκε και με την εκδήλωση της κοπής της πίτας του συλλόγου. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη γιορτή, ενώ οι χορηγοί του συλλόγου μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά.
Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ από αυτό το τριήμερο ήταν άριστες και έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον πρόεδρο του FC Atlas Σωτήρη Σκρέτα και στον υπεύθυνο του συλλόγου Αλέξανδρο Κυρσανίδη.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ