4 ΣΧΟΛΙΑ

Μαρούπα: Πρότεινα να ελέγξει η ΕΕΑ Ολυμπιακό και Μαρινάκη

Διαβάστε όσα δήλωσε το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
geo43 - 29/1/2020 01:39

Να χανεις το πρωταθλημα απο παρεμβαση του 5κις κατηγορουμενου για κακουργηματα.....η' ειρωνια.

aggelo21 - 28/1/2020 16:29

Για την ισονομία του πρωταθλήματος αφαιρέστε από 14 βαθμούς στον καθένα να ξαναρχίσουν όλα από την αρχή... Να μετρήσουν μετά όλοι τα κότσια τους... Αλλά να το κάνετε μέχρι αύριο για να προλάβουμε μέχρι την Παρασκευή να κάνουμε κι εμείς μεταγραφές...

elnick - 28/1/2020 16:07

ωραίες εξηγήσεις... όμορφα παρουσιασμένες... το θέμα είναι κατά πόσο είναι αληθεινές...

τι θα πει "τον άλλο δεν τον έχεις ψάξει"??? αυτή δεν είναι η δουλειά σου??? περιμένεις μια καταγγελία για να το ψάξεις???

και αν πιάσεις κάποιον να παρανομεί ή έστω να παρατυπεί, δεν πρέπει να τον τιμωρήσεις?? με πιάνουν να τρέχω με 100 μέσα στη πόλη και μου λένε μείωσε τη ταχύτητα γιατί τρέχεις πολύ?? δε θα με γράψουν??... Συνέχεια
αναλογικότητα στις ποινές... βεβαίως!!! η αναλογικότητα θα ορισθεί με βάση το μέγεθος του εγκλήματος ή με βάση το όνομα του θύτη?? δεν είναι τελικά όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο??

τι να πω??

βρίσκουν και τα κάνουν... αφού εμείς κι ο βάζελος είμαστε τόσο μέτριοι αγωνιστικά....

termitis - 28/1/2020 15:17

"Τα στοιχεία ήταν συντριπτικά και στις δύο περιπτώσεις." "Το ότι στοιχειοθετείται νομικά και πραγματικά μια παράβαση δε σημαίνει ότι διαλύεις το Πρωτάθλημα ή νοθεύεις τον υγιή ανταγωνισμό, αναδεικνύοντας τον έναν, τον οποίο δεν τον έχεις ψάξει, και εξαφανίζοντας τον άλλο, τον οποίον τον έπιασες πράγματι να κάνει παράβαση κατόπιν καταγγελίας"

ΔΕΝ πρέπει να αφήσει κανείς να περάσει αλλαγή του νόμου

ΕΠΟΜΕΝΟ