18 ΣΧΟΛΙΑ

Ασυναρτησίες και επικίνδυνες κορόνες Γκαγκάτση στο κανάλι του Σαββίδη!

Πρόσφερε γέλιο ανακαλύπτοντας «συμμαχία» ΑΕΚ – Ολυμπιακού! Αλλά και προβλημάτισε έντονα με συνεχείς αναφορές για διχασμό της Ελλάδος στα δύο και απειλές που άγγιξαν τα όρια του αντεθνικού

Συνέντευξη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη «OPEN» και στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» παραχώρησε χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Είπε πάρα πολλά… Κάποια προσέφεραν γέλιο, όπως ήταν η ανακάλυψη «συμμαχίας» και «συνεννόησης» ΑΕΚ – Ολυμπιακού, που δεν πιστεύουν ούτε μωρά παιδιά. Ο κ. Γκαγκάτσης όμως είπε και πράγματα που προκάλεσαν έντονο προβληματισμό, κάνοντας συνεχώς αναφορά για διχασμό της Ελλάδας στα δύο και ξεστομίζοντας απειλές που άγγιξαν τα όρια του αντεθνικού! Διαβάστε όσα είπε:

Για το timing της απόφασης, κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, είπε: «Ήθελαν να χυθεί αίμα. Ο μόνος λόγος που μπορεί να δημοσιεύτηκε εκείνη την ώρα η απόφαση ήταν για να προκαλέσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και η δήλωση του Αυγενάκη ήταν θέατρο σκιών».

Ο κ. Γκαγκάτσης έκανε λόγο για μεροληψία: «Σαφώς και υπάρχουν υπόνοιες μεροληψίας. Δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν τα υπομνήματα σε τόσο μικρό διάστημα. Ο κ.Τζουλάκης έχει τοποθετηθεί από τον κύριο Αυγενάκη, είχε παλιά εμπλοκή στο παραδικαστικό. Για ποιο λόγο από τα επτά μέλη της Επιτροπής ψήφισαν τα πέντε. Για πιο λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Τζουλάκης πίεσε να βγει σήμερα η απόφαση».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τη δήλωση του, ακόμη είπε: «Ο Αυγενάκης παίζει ένα θέατρό. Αμέσως μετά βγήκαν τα ΜΜΕ που πρόσκειται στον Ολυμπιακό και του επιτέθηκαν. Θέλει να αποποιηθεί των ευθυνών του. Κατάλαβα ότι λέει ότι δεν υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση. Είναι μια ξεκάθαρη πολιτική απόφαση του Αυγενάκη, εμείς δεν έχουμε ακόμη την απόφαση, μόνο το δελτίο Τύπου. Δεν είναι δυνατόν δύο από τα τρία μέλη που ψήφισαν για υποβιβασμό να είναι ορισμένοι από τον κύριο Αυγενάκη».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Είναι αστείο ο Ολυμπιακός να μιλάει για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη όταν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις όπως της «Συμμορίας» του ποδοσφαίρου. Αυτή η υπόθεση έχει μάρτυρες κι ευτυχώς είναι εν ζωή».

«Μαρινάκης και Αυγενάκης βλέπουν στους εφιάλτες τους τον Σαββίδη, χωρίζουν την Ελλάδα στα δύο»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι με την απόφαση αυτή, η Ελλάδα κινδυνεύει να χωριστεί στα δύο: «Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός πρέπει να πάρουν θέση για την εισήγηση. Το ζήτημα κρίνει την Εθνική συνοχή της χώρας. Ο Μαρινάκης, ο Αυγενάκης και τα μέλη της ΕΕΑ εκεί οδηγούν, να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο. Ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μαρινάκης βλέπουν στους εφιάλτες τους τον κ.Σαββίδη, που έσπασε το απόστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία βγαίνει μια απόφαση που κρατά όμηρο τον ΠΑΟΚ. Ο κ.Σαββίδης έκανε ξανά πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός».

«Θα προσφύγουμε παντού, είναι εθνικό θέμα η απόφαση…»

Για το κατά πόσο η εισήγηση της ΕΕΑ είναι δεσμευτική ήταν αρνητικός: «Μπορεί τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό να μιλούν για δεσμευτική απόφαση, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχει και προηγούμενο με ανατροπή εισήγηση της ΕΕΑ. Φυσικά θα προσφύγουμε και στα διοικητικά δικαστήρια, αλλά και στα αθλητικά δικαστήρια, γιατί υπάρχει ένα θέμα που δεν υφίσταται ουσιαστικά. Θα πάμε και στο CAS. Θα προσφύγουμε παντού… Δεν είναι δικαστική απόφαση, είναι πολιτική. Το θέμα είναι Εθνικό, δεν είναι τυχαίο ότι αναρτήθηκε το πανό. Φτιάχτηκε εκείνη την ώρα... Ο Μαρινάκης και ο Αυγενάκης ήξεραν την απόφαση απ' ότι φαίνεται. Είναι εθνικό θέμα η απόφαση, δεν είναι δικαστικό».

Επικίνδυνος για την εθνική συνοχή ο Αυγενάκης

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, συνέχισε την επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη σημειώνοντας ότι θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ έπειτα από εντολή Μρινάκη:

«Οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ θα είναι πρωτόγνωρες. Όλος ο κόσμος είναι σοκαρισμένος για μία απόφαση νομικά έωλη και αστήρικτη. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ. Ο Αυγενάκης να το πω ξεκάθαρα, με εντολή Μαρινάκη θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ, είναι εντολοδόχος του. Θα πρέπει επίσημα η κυβέρνηση να πάρει θέση. Παίρνει εντολές από τον Μαρινάκη, φυσικά και μπορώ να το δικαιολογήσω πως προσκάλεσε τους Big4 και μετά πήρε μία τέτοια απόφαση. Εφόσον λειτουργεί ως υπάλληλος του ήταν τεχνητό και τίποτα άλλο. Είναι επικίνδυνος για την εθνική συνοχή της χώρας. Είναι η ντροπή της Ελλάδας, ντροπή της Κρήτης, ντροπή του Ηρακλείου. Είναι ντροπή που εκπροσωπεί αυτή την Κυβέρνηση. Είναι εκτός πραγματικότητας. Εδώ υπάρχει εθνικό θέμα και αυτός κόβει πίτες στις Μοίρες Ηρακλείου».

«Ο Σαββίδης είναι αυτός που πονάει τον Μαρινάκη»

Ακόμη όπως είπε, ο Μάκης Γκαγκάτσης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που γεννά οπαδούς από τους οπαδούς του. Ο κ. Σαββίδης έσπασε ένα απόστημα. Ο κ. Σαββίδης είναι αυτός που πονάει τον Μαρινάκη».

Για την εξαγορά της Forthnet από τον Ολυμπιακό ο Μάκης Γκαγκάτσης, αναρωτήθηκε... «Ας μας εξηγήσουν πώς γίνεται ενώ ο κ.Μαρινάκης είναι εν δυνάμει αγοραστής της Nova, ομάδες όπως ο Άρης να υπογράφουν τριετές συμβόλαιο με εφτά εκατομμύρια».

«Συνεννόηση ΑΕΚ και Ολυμπιακού»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατήγγειλε ότι: «Υπάρχει συνεννόηση ΑΕΚ και Ολυμπιακού και μετά την εκλογή Λυσάνδρου στη Λίγκα. Η συμμαχία ήταν για τις εκλογές και από εκεί και πέρα υπάρχει συνεννόηση. Ο ΠΑΟΚ ψήφισε λευκό για τον Μπαταγιάννη στις εκλογές της Λίγκας, δεν τον στήριξε ποτέ. Ήταν ο μόνος υποψήφιος και εκλέχτηκε».

«Θέλουμε το VAR,έστω και κολοβό…»

Για το VAR τόνισε: «Εμείς ήμασταν πρωτοστάτες να έρθει το VAR, να έρθουν οι ξένες διαιτητές. Με το VAR γίνονται λάθη, αλλά διορθώνονται και πολλά λάθη. Υπάρχει πίεση από media, ομάδες, προς τους διαιτητές, όμως είναι δέσμευση της Κυβέρνησης ότι μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, να έχει μπει η γραμμή του οφσάιντ. Δεν κοστίζει πολλά. Αν η Πολιτεία δεν πλήρωνε το ποσό θα έπρεπε να το χρηματοδοτήσουμε εμείς σαν ΠΑΕ. Δεν ξέρω τι πλήρωσαν οι κάθε χώρες. Εμείς είμαστε υπέρ του VAR, έστω και κολοβό».

Για την ΦΙΦΑ, την επιτροπεία και τους ξένους διαιτητές: «Πολύ σωστά θα έρθει ξένος αρχιδιαιτητής. Κανένας Ελληνας δεν μπορεί να αντέξει την πίεση και την τοξικότητα. Η Διεθνής επιτροπεία δεν προσέφερε κάτι αυτά τα χρόνια πέρα από δικαιολογίες. Να υπάρχει έλεγχος από την ΦΙΦΑ, όχι όμως επιτροπεία όπως υπήρχε αυτή την τριετία. Δεν απέδωσε αυτά που έπρεπε να αποδώσει».

Για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού του Άρη: «Καταδικαστέο το γεγονός από όπου κι αν προέρχεται. Πιστεύω πρέπει να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση για να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά».

«Μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες β' κατηγορίας

Για τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Οπως φαίνεται με την απόφαση του κ. Αυγενάκη, θεωρούν πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Είναι πρώιμο δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε. Μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Οι αντιδράσεις είναι πρωτόγνωρες. Δεν έχουν συμβεί ξανά στα χρονικά. Ο κ. Αυγενάκης υποκινεί την βία με τις κινήσεις του και την σημερινή απόφαση με τα διορισθέντα μέλη της ΕΕΑ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πλένει το στόμα του πριν πιάσει τον κ. Σαββίδη στο στόμα του».

Για την ρατσιστική ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού χαρακτήρισε Ρώσο ρατσιστικά τον κ. Σαββίδη. Θα πω συγχαρητήρια σε ρεπόρτερ της ΑΕΚ τον κ. Κετσετζόγλου, όπως είπα και πριν για έναν άλλον που αντέδρασε στην ρατσιστική ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του κ. Σαββίδη. Ο Ολυμπιακός είναι υποκινητής της βίας. Η οικογένεια Σαββίδη είναι πιο Έλληνες από τους Έλληνες. Ο μόνος ανθέλληνας είναι ο Αυγενάκης που δημιουργεί Εθνικό θέμα με την απόφαση αυτή».

Για την διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ και αν συμφωνεί να αναλάβει κάποιος από το 2004: «Είναι ευχής έργον κάποιος από το 2004 να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ. Υπάρχει πρόεδρος τώρα και δεν θέλω να πω κάτι. Εχει έξι μήνες θητείας ο κ. Γραμμένος και δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω».

Για την τουρκική εταιρεία που φέρεται να ενδιαφέρεται να χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή της Τούμπας, με αντάλλαγμα το όνομα

«Το επιβεβαιώνω. Ισχύει. Δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομά της».

Για το αν μπορεί να μπει να τουρκικό όνομα στη Νέα Τούμπα;

«Εδώ  ο κ. Αυγενάκης χωρίς την Ελλάδα στα δύο. Αν δεν μας θεωρούν Έλληνες πολίτες. Θα θεωρήσουμε και εμείς τους εαυτούς μας μη Έλληνες πολίτες. Ποιος μας θεωρεί Έλληνες πολίτες;»!!!

Μετά τη συγκεκριμένη τοποθέτηση και τη σημείωση πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι Έλληνες πολίτες ο Γκαγκάτσης το… διόρθωσε: «Με βάση τη σημερινή απόφαση ο κόσμος του ΠΑΟΚ θεωρεί πως είναι Έλληνες πολίτες δεύτερης κατηγορίας! Ετσι μας αντιμετωπίζουν. Γι’ αυτό και οι αντιδράσεις θα είναι πρωτόγνωρες! Δεν θα έχουν ξανασυμβεί»!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
billaros21original - 28/1/2020 13:13

Ποιός θα τους μαζέψει ;;;;

dgtria_architect - 28/1/2020 12:51

Εθνικό θέμα δεν είναι η Λιβύη, το Αιγαίο, τα μνημόνια, η εξωτερική πολιτική,η φτώχεια, οι απλήρωτες συντάξεις. Εθνικό θέμα είναι ο ΠΑΟΚ.Ντροπή. Γέλια....

Maylos_99 - 28/1/2020 12:43

Παρακολούθησα την εκπομπή με προσοχή. Σε ένα κανάλι ιδιοκτησίας Σαββίδη χωρίς ουσιαστικό αντίλογο σε ότι έλεγε ο κύριος αυτός κατηγόρησε τον Αυγενακη για διχασμό και υποκινηση βίας την ίδια στιγμή που συνεχώς ανέφερε ότι θα χυθεί αίμα και ότι η Βόρεια Ελλάδα έχει πλέον αποσχιστει από την υπόλοιπη. Λογικό ακούγεται αδέρφια.. Το σημείο που γέλασα πραγματικά ήταν όταν ο κύριος αυτός αναφέρθηκε στο θέμα περί νομοθεσίας για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές.. Του πήρε το νερό από... Συνέχεια το κ.λο και προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.. Τίγρη ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ

Tigrhs21 - 28/1/2020 12:32

Οτι η απόφαση βγήκε την ωρα αυτη είναι προκλιτικο !!

Όσο για το οτι ο υπουργός άλλαξε ατομα από την Επιτροπή πριν την εκδίκαση ειναι προκλητικό !!!

Οτι ευχαριστώ τον ΤΊΓΡΗ που ξαναγύρισε κ δεν ειμαι πιόνι τους ειναι σίγουρο !!!

Παμε ΑΕΚΑΡΑ τα καλύτερα με το τελος του γηπέδου!!!!

Xaris345 - 28/1/2020 10:25

Πειτε την αληθεια,οτι η παε αεκ υποστηριζει τον ολυμπιακο.

Εινσι φως φαναρι.

zormpas49 - 28/1/2020 11:09

Την ώρα που πουλούσε ο Ιβάν τον Μελ,δεχοταν τον χοντρό στο Μακεδονία.τα θέλατε,τα πάθατε.

Xaris345 - 28/1/2020 12:44

Στα λογια μου ερχεστε.

Εσπασε η συμμαχια παοκ - οσφπ κατα της ΑΕΚ.

n_peramos_21 - 28/1/2020 11:54

Ναι και συναντηθηκανε στο sofitel.Σου λεει κατι αυτο το ονομα???Εκει εκει...

marv - 28/1/2020 11:36

Τις συναντήσεις του πιστολέρο με τον χοντρό στο Σόφιτελ και τα πανηγύρια στη Τούμπα για τη συμμαχία που θα αποκαθηλώσει τον Μελισσανίδη τα ξεχάσατε γρήγορα, ε;

Λουστείτε τα τώρα. Οι συμμαχίες με τους γαύρους αυτά τα αποτελέσματα έχουν.

sentinel_21 - 28/1/2020 11:13

Οταν σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελλες φτωχη μου μπουγατσα...Πουλήσατε φθηνα τον αγωνα για ξεβρωμισμα του πρωταθληματος με τις κρυφες συναντησεις στο sofitel και με την στηριξη στο γαβρο για να βγει ο αστεια γραφικος Γκαγκατσης προεδρος αλλα δεν σας βγηκε...Εσταζαν και σταζουν χολη οι πληρωμενοι υπαλληλοι πρωην βαζελοι (ο σταύρακας, α απογονος του πελοποννησιου χωροφυλακα και ο "αντικειμενικος") κατα της ΑΕΚ για να καλύψουν τα δικα σας λαθη...Τελος το πουλημα μιας συμμαχιας... Συνέχεια στον Βολο που θελατε αιμα φερνοντας εισαγωμενους μαχαιροβγαλτες και οι πισωπλατες μαχαιριες με τα κορακια στους τελικους δεν ξεχνιουνται...Πληρωνετε πρωην διαιτητες για να παρετε τις ενωσεις (Τεβεκελης,Κακος κλπ) και τωρα ζητατε να βαλει πλατη η ΑΕΚ και ο κοσμος της?Για ποιους? Για τις φωτοτυπίες των γαυρων που φωναζουν χαρτινη την ΑΕΚ? Ξεχασατε τις ειρωνιες για τους αγωνες μας στην Γ εθνικη και τα χωρια? Ε το καρμα κανει τον κυκλο του και ηρθε η ωρα να τα ζησετε και σεις οσα ειρωνευτηκατε...

ioannis64AEK - 28/1/2020 10:39

η ΠΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζει την ΑΕΚ και κανέναν άλλον, τρολάκι... Άλλοι έκαναν συμμαχίες με τον γαύρο και τώρα το πληρώνουν...

Xaris345 - 28/1/2020 10:58

Θα μιλας πιο ομορφα.

Εγω δεν ειπα οτι καναμε συμμαχια με τους γαβρους αλλα στην μεταξυ τους κοντρα παοκ- οσφπ παιρνουμε το μερος του δευτερου.

Ενω κανονικα θα επρεπε απλα να παρακολουθουμε.

Ηδη πολλα σχολια εδω ειναι κατα του παοκ και αρα εμμεσως υπερ του γαβρου.... Συνέχεια
Δεν αρνουμαι την παραγκα του παοκ αλλα δεν ξεχνω τις εποχες κοκκαλη - μαρινακη και την καταστροφη της ομαδας μας.

Ποτε ξανα πρωταθλημα στον πειραια .

makriniotis_v - 28/1/2020 10:55

πριν μιλήσεις για κάτι τέτοιο, μάθε η θυμήσου μερικά πραγματάκια

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει ζήσει στο πετσί της της συμμορία του λιμανίσιου σιχμάματος, έχει στερηθεί πολλούς τίτλους και πολλά, πάρα πολλά χρήματα.

Είναι η μοναδική ομάδα που το πλήρωσε μέχρι και με υποβιβασμό, μιάς και δεν βρέθηκε κανείς να την γλυτώσει, όπως εσένα και εσύ τον παο.... Συνέχεια
Μπούκαρες στο γήπεδο με όπλα, άλλαξες πολιτικά την απόφαση για να έχεις κόσμο στο ματς με την Αεκ, τράμπουκησες τον διαιτητή αναίτια και άδικα διότι σου είχαν κάνει

απονομή πρωταθλήματος στην βουλή, τον ίδιο διατητή που έκλεψε το κύπελλο στον βόλο απο την Αεκ για να σου το δώσει, έχεις κερδίσει με τις αβάντες ελλήνων και ξένων διατητών

την Αεκ 5 φορές, παράγκα το λένε αυτό, συμάχησες με τον λιμανίσιο γαύρο σε πολλές ενώσεις για να εκλεξετε δικούς σας καθώς και και να πάρεις την επο, μοιράζεις δανεικούς και

απαιτείς να μην παίζουν μαζί σου, ότι έκανε και το ίνδαλμά σου χρόνια τώρα, γενικά προσκυνάς εκεί που έβριζες.

Βλέπεις xaris345; δεν διαφέρεις σε τίποτα απο την γαύρο του νότου, για αυτό εδώ και χρόνια ακούς στο γάυροι του βορρά.

Δεν έχεις ούτε καν την δύναμη να πεις ποιός είσαι

politis21 - 28/1/2020 11:43

Προτεινω συλλαλητηριο ΑΕΚτζηδων, για να τους ριξουν κατηγορια, να μην κανουν πισω οι δικαστες. Την γλυτωσανε με τον πιστολερο προπερσυ. Κανανε πατατα + τωρα το ριχνουν στα εθνικα +βορας/νοτος. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΛΟΥΣ και να φυγουν απο ολα τα αθληματα. Οταν ο Σκουτερης εβλαλε αποφαση, προσυνενοημενη και ειχαν τυπωσει εισητηρια ηταν καλα?

nova_jimis - 28/1/2020 11:20

Όλα αυτά τα αντεθνικα, διχαστικά, υποτιμητικά σχόλια για το ποδόσφαιρο και το κράτος δικαίου δεν έχουν συνέπειες για αυτόν ή αυτούς που τα υποκινούν και αναπαράγουν???

Έτσι εξηγείται η ανάγκη να αποκτήσουν στρατό φιλάθλων οι κάθε λογής τυχοδιώκτες ολιγαρχες.

Ελπίζω ο πέλεκυς της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτος!

basiliw - 28/1/2020 10:23

ειναι επικοινδινη

To_Ayto - 28/1/2020 11:19

Κι εσύ είσαι.. με την ορθογραφία σου!!

SOSAT - 28/1/2020 10:43

Είναι αστείοι αν νομίζουν ότι με βιτρίνα τον παοκ θα κάνουν την μακεδονεια καταλονια,για τα συμφέροντα τούς...................................

ΕΠΟΜΕΝΟ