0 ΣΧΟΛΙΑ

Λεμπρόν: Χάρισε ποδήλατα σε παιδιά του Χάρλεμ!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε μια επίσκεψη-έκπληξη στο Χάρλεμ YMCA, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη στα παιδιά του σχολείου, καθώς χάρισε ποδήλατα για τις μετακινήσεις τους.

Σπουδαία κίνηση από τον Λεμπρόν Τζέιμς, κατά την επίσκεψή του σε σχολείο στο Χάρλεμ ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την εταιρεία «Lift» σκοπεύουν να δωρίσουν συνδρομές για δωρεάν ποδήλατα μέσα στην πόλη, την Άνοιξη αυτού του έτους. 

Ο «Βασιλιάς» έχει αναφερθεί αρκετές φορές, δημόσια, στην αγάπη του για την ποδηλασία κάτι που ήταν φανερό καθώς πήγαινε αλλά και επέστρεφε συχνά από το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια όταν αγωνιζόταν για τους Μαϊάμι Χιτ. 

«Ήμουν παιδί που μεγάλωσε στην πόλη του Οχάιο και έκανα ποδήλατο. Τα ποδήλατα ήταν πολύ σημαντικά στη ζωή μου, καθιστούσαν δυνατό να ταξιδεύω στην πόλη μαζί με τους φίλους μου, να πηγαινοέρχομαι στο σχολείο, να πηγαίνω σε προπονήσεις μπάσκετ ή ποδοσφαίρου»

Τόνισε όμως ιδιαίτερα την ανάγκη για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων, προκειμένου να είναι όλοι ασφαλείς ενώ κάνουν ποδήλατο. «Η ασφάλεια είναι πάντα πρωταρχικός στόχος, γι' αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουν το πόσο σημαντικοί είναι οι ποδηλατοδρόμοι για όλους»

Η εταιρεία «Lift» ανακοίνωσε ότι παιδιά μεταξύ 16 και 20 ετών θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν συνδρομές σαν αποτέλεσμα της συνεργασίας τους με τον Λεμπρόν. Οι 50 έφηβοι που παρευρέθηκαν στο YMCA έλαβαν δωρεάν ετήσιες συνδρομές. 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ