0 ΣΧΟΛΙΑ

Nations League: Τα ζευγάρια των playoffs (ΦΩΤΟ)

Στις 31 Μαρτίου θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις ομάδες που θα συμπληρώσουν την 20άδα της τελικής φάσης του EURO 2020

Στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα playoffs του Nations League, μια διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα πάρουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τα τελικά του EURO 2020.

Από την League A, το εισιτήριο θα διεκδικήσουν οι Ισλανδία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ουγγαρία. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι Ισλανδία-Ρουμανία και Βουλγαρία-Ουγγαρία. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της νικήτριας του ζευγαριού Βουλγαρία-Ουγγαρία.

Από την League B, το εισιτήριο θα διεκδικήσουν οι Βοσνία, Βόρειος Ιρλανδία, Σλοβακία και Ιρλανδία. Τα ζευγάρια είναι Βοσνία-Βόρειος Ιρλανδία και Σλοβακία-Ιρλανδία. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της νικήτριας του ζευγαριού Βοσνία-Βόρειος Ιρλανδία

Από την League C, το εισιτήριο θα διεκδικήσουν οι Σκωτία, Ισραήλ, Νορβηγία και Σερβία. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι Σκωτία-Ισραήλ και Νορβηγία-Σερβία. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της νικήτριας του ζευγαριού Νορβηγία-Σερβία.

Από την League D, το εισιτήριο θα διεκδικήσουν οι Γεωργία, Λευκορωσία, Σκόπια και Κόσοβο. Τα ζευγάρια είναι Γεωργία-Λευκορωσία και Σκόπια-Κόσοβο. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της νικήτριας του ζευγαριού Γεωργία-Λευκορωσία.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 26 Μαρτίου και οι τελικοί στις 31 Μαρτίου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ