0 ΣΧΟΛΙΑ

Rihanna: Ο Τραμπ είναι ο πλέον ψυχασθενής άνθρωπος σήμερα στις ΗΠΑ

Η διάσημη τραγουδίστρια «κατακεραύνωσε» τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Το περιοδικό Vogue δημοσίευσε σήμερα μια συνέντευξη της Rihanna στην οποία η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αναφέρει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το «πλέον ψυχικά ασθενές πρόσωπο στις ΗΠΑ σήμερα».

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια από τα Μπαρμπέιντος κατηγορεί τον ένοικο του Λευκού Οίκου ότι συσχετίζει συστηματικά με ψυχικές ασθένειες τις πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις που διαπράττουν λευκοί, όμως χαρακτηρίζει, παράλληλα, τρομοκρατικές ενέργειες τις επιθέσεις, στις οποίες οι δράστες προέρχονται από μειονοτικές ομάδες.

Έτσι, σύμφωνα με τον Τραμπ, οι «ψυχικές ασθένειες» προκάλεσαν το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας και το Ντέιτον του Οχάιο, με δράστες λευκούς άνδρες.

«Ντόναλντ, συλλαβίσατε λάθος τη λέξη "τρομοκρατία"» είπε η 31χρονη Rihanna. «Το γεγονός ότι αυτό κρίνεται διαφορετικά λόγω του χρώματος του δέρματος» του δράστη, «είναι κάτι το εξευτελιστικό». Είναι απόλυτα ρατσιστικό».

«Αν βάζατε έναν Άραβα με το ίδιο όπλο, στο ίδιο Walmart (όπου έλαβε χώρα το μακελειό στο Ελ Πάσο), ποτέ ο Τραμπ δεν θα μιλούσε για ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας» συνέχισε η καλλιτέχνιδα.

Για την ίδια, «ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στις ΗΠΑ σήμερα φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ