0 ΣΧΟΛΙΑ

Βγήκε, ήπιε, κάλεσε uber για να γυρίσει σπίτι αλλά βρέθηκε... 160 χιλιόμετρα μακριά (VIDEO)

Ένα μικρό έπος από το Εδιμβούργο και έναν 20χρονο που τελικά χρειάστηκε πάνω από 400 λίρες και 12 ώρες για να γυρίσει σπίτι μετά από βραδυνή έξοδο

Αφού σε πίνει τι το πίνεις λέει ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός και τελικά... κάτι ξέρει. Ο 20χρονος Joseph Fergie τουλάχιστον το κατάλαβε για τα καλά και μάλλον θα κάνει πολύ καιρό να ξαναβγεί για βράδυ πόσο μάλλον και να πιεί.

Ο φίλος μας και κάτοικος Εδιμβούργου λοιπόν είχε βγει με την παρέα του όταν κατά τις 5:00 τα ξημερώματα αποφάσισε να καλέσει ένα uber για να τον γυρίσει σπίτι του που ήταν 15 λεπτά μακριά.

Δεν το έκοβε με το πόδι καλύτερα; Μόλις λοιπόν μπήκε στο uber τον πήρε ο ύπνος αλλά αντί για να ξυπνήσει μετά από ένα τέταρτο έξω από το σπίτι του, ξύπνησε μετά από 3 ώρες και 160 χιλιόμετρα μακριά.

Με τα πολλά και μετά από ένα βίντεο που ανέβασε στο Snapchat ζητώντας από τους φίλους του να τον βρουν, κατάλαβε ότι αντί για το Λέιθ όπου και μένει, βρισκόταν στο Κιρκκουμπράιτ.

Το χειρότερο μάλιστα ήταν ότι οι 395 λίρες που κόστιζε η διαδρομή, είχαν ήδη αφαιρεθεί από το λογαριασμό του. Ωστόσο η ταλαιπωρία δεν τελείωσε εκεί αφού χρειάστηκε 7 λεωφορεία και τρένο για γυρίσει σπίτι του μετά από 12 ώρες. Τουλάχιστον η επιστροφή του βγήκε τζάμπα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ