1 ΣΧΟΛΙΑ

Σίντγουελ: Ο γαμ... ο Μήτρογλου δε σταματούσε να τρώει!

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ, Σιντ Σίντγουελ θυμήθηκε την συνύπαρξή του με τον Έλληνα στράικερ μιλώντας για τις μπάρες πρωτεΐνης που έτρωγε και τα μούσια του

Μετά τη Γαλλία (Μαρσέιγ) και την Τουρκία (Γαλατασαράι), ο Κώστας Μήτρογλου δείχνει να βρίσκει στην Ολλανδία τον καλό του εαυτό.

Ωστόσο το πέρασμά του από τη Φούλαμ, έμεινε αξέχαστο στους τότε συμπάικτες του αλλά για τους... λάθος λόγους. 

Ενας πρώην συμπαίκτης του στην Φούλαμ, ο Σιντ Σίντγουελ, αναφέρθηκε στη μεταγραφή ρεκόρ του διεθνούς στράικερ στον αγγλικό σύλλογο, και οι ατάκες του ήταν επικές.

«Το Γενάρη, κατά τη μάχη της παραμονής, χρειαζόμασταν έναν επιθετικό. Οπότε πήγαν και πήραν τον Κώστα Μήτρογλου. Ετσι πιστεύω ότι ήταν το όνομά του. 

Αυτός ο γ....ς, δεν σταματούσε να τρώει, όλη την ώρα τον έβλεπες να περπατάει γύρω στο προπονητικό κέντρο με μια γ...η μπάρα πρωτεΐνης. Ήταν σαν έναν Ταργκάριεν από το Game of Thrones. Είχε μούσι, ήταν τεράαστιος και γυρνούσε όλη την ώρα και έτρωγε. Ερχόταν στα αποδυτήρια με σαγιονάρες και τον άκουγες από μακριά. Έλεγες έρχεται και θα κρατάει από μια μπάρα πρωτεΐνης στο κάθε χέρι του».

Στη συνέχεια ένας άλλος στο πάνελ θυμήθηκε το πέρασμα του Ζαρντέλ από την Μπόλντον. Ο τύπος έβαζε παντού 30 γκολ και σε εμάς ήρθε με μια τεράστια κοιλιά, τόνισε. 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Stamford21 - 12/9/2019 18:23

Άλλος έτρωγε, άλλος την έπινε εκεί πέρα... Τρίζουν τα κόκκαλα της Νταϊνέρις άμπαλε!

ΕΠΟΜΕΝΟ