1 ΣΧΟΛΙΑ

Θελάδες: Θα κριθώ από τα αποτελέσματα

Τη βεβαιότητα ότι μόνο τα επιτυχή αποτελέσματα θα τον κρατήσουν στον πάγκο της Βαλένθια εξέφρασε ο καινούργιος τεχνικός των «νυχτερίδων»

Συνειδητοποιημένος για το ότι θα κριθεί μόνο από τα αποτελέσματα της Βαλένθια εμφανίστηκε ο Άλμπερτ Θελάδες. «Στο τέλος, οι προπονητές γνωρίζουν ότι αυτό που θα τους “σώσει” είναι τα αποτελέσματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός των «νυχτερίδων» στο «Cadena COPE».

Άλλωστε, ο προκάτοχός του στον πάγκο της Βαλένθια, Μαρθελίνο Τοράλ, αποτέλεσε παρελθόν παρά το γεγονός ότι επανέφερε το κλαμπ στους τίτλους (με την περυσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας) και του ότι το έβαλε δύο συνεχόμενες χρονιές στους ομίλους του Champions League. Ο Θελάδες γνωρίζει ότι η θέση του στην Βαλένθια θα είναι πάντα υπό κρίση. Πρέπει, λοιπόν, να στηριχτεί σ’ αυτούς που θα τον οδηγήσουν στα επιτυχή αποτελέσματα. «Ένας τεχνικός προσπαθεί να χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει. Αυτό πρόκειται να κάνουμε και εμείς», ανέφερε ο 43χρονος Ισπανός προπονητής.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Stamford21 - 12/9/2019 17:41

Σοφός φαίνεται δαύτος...

ΕΠΟΜΕΝΟ