1 ΣΧΟΛΙΑ

Ο μήνας «φωτιά» και ο μονόδρομος

Ο αθλητικός Τύπος της Πέμπτης γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για «μήνα φωτιά», γράφει η Ώρα στο πρώτο της σημερινό θέμα και σημειώνει: «Ολη η ΑΕΚ μία γροθιά για το 3Χ3 στους κρίσιμους αγώνες με Λαμία (εντός), Παναιτωλικό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός) που θα επιτρέψει στην Ένωση να φορτσάρει μετά την επόμενη διακοπή για τον τίτλο. Δείπνο του Κωστένογλου σήμερα στους παίκτες. Τα αποτελέσματα των εργομετρικών έδειξαν ότι μέσα στον Οκτώβριο, οι «κιτρινόμαυροι» θα βρίσκονται στο απόλυτα επιθυμητό επίπεδο, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν τη «ζημιά Καρντόσο».

SPORTIME

«Θέλει χρόνο. Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι μετά την επόμενη διακοπή τον Οκτώβριο, θα έχουν διορθωθεί πολλά από τα αγωνιστικά προβλήματα. Τι έδειξαν τα εργομετρικά για τη δουλειά Καρντόσο. Όλα… λένε πως μεταγραφές τέλος».

SPORTDAY

«Μονόδρομος! Απόλυτος στόχος το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ. Κωστένογλου και Ίβιτς έχουν δείξει στους παίκτες τι πρέπει να κάνουν και γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για τη φετινή συνέχεια της ομάδας. Η χρονιά σταθμός για Τσιγκρίνσκι. Ο τρόπος διαχείρισης του Ουκρανούς θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ανασταλτική πορεία της Ένωσης».

LIVE  SPORT

«Το στοίχημα του Ίβιτς. Καθοριστικό το επόμενο τρίμηνο για το χτίσιμο της ΑΕΚ που θα μπει στην Αγιά Σοφιά».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Kostantinos_Derveni - 12/9/2019 14:02

Πράγματι ο μήνας είναι ψωτιά ελέω φυσικής κατ/σης της ομαδας,αλλοιώς τα παιχνίδια αυτά ήταν πάνω από 2μπαλο.

Υ/Γ του παοκ θα'ναι τρίμπαλο, του χρωστάμε πολλά,άντε γιατί μας τα .........ζάλισαν!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ