0 ΣΧΟΛΙΑ

Νικολάου για Φαλέκα: Ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην ΑΕΚ, καλή τύχη (ΦΩΤΟ)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Βασίλισσας αποχαιρετά τον Αλέξη Φαλέκα

Ο Αλέξης Φαλέκας αποχωρεί από την οικογένεια της ΑΕΚ, αφού αποφάσισε να αποδεχτεί μεγάλη πρόταση που δέχτηκε από την Κίνα. Λέγοντας αντίο χθες, με μια ανακοίνωση καρδιάς. Σήμερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Βασίλισσας Γιώργος Νικολάου ένιωσε την ανάγκη να αποχαιρετήσει και εκείνος τον έμπειρο κόουτς γράφοντας:

Ως μάχιμοι πώς να ξεχάσουμε την (οπαδική) αγωνία μας, μη και δεν παίξει στο μπαράζ των Τρικάλων, αλλά και την (διεστραμμένη) αγωνία μας μη... χάσουμε το αποκλειστικό, που κρατάγαμε για την ΩΡΑ μέχρι και ανήμερα του αγώνα για τον πυρετό, που έκαιγε τον ίδιο και την πολύπαθη.

Ως μη μάχιμοι, μαζί στο ίδιο μετερίζι, πώς να ξεχάσουμε τον πρώτο τίτλο της Αναγέννησης στην Κηφισιά, που άνοιξε το δρόμο στα κατοπινά.

Τιμή μας για όσα δημόσια μίλησε για την ταπεινότητά μας. Τον ευχαριστούμε. Κυρίως τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ΑΕΚ, ως αθλητής της, ως προπονητής των Τμημάτων Υποδομής της, ως συνεργάτης του Κόουτς Σάκοτα, αλλά και όλων όσοι τον εμπιστεύτηκαν για τις γνώσεις και την αξιοσύνη του.

Καλή Τύχη, φίλε! Καλή Τύχη, ΑΛΕΞΗ ΦΑΛΕΚΑ. 祝你好运


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ